Drama u Parizu: Zakucao se u policijski auto

Drama u Parizu: Zakucao se u policijski auto

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Francuska policija evakuisala je poznatu parišku aveniju Jelisejska polja nakon što se napadač automobilom zabio u policijsko vozilo.
Automobil napadača se potom zapalio, a on je preminuo od zadobijenih povreda, potvrdio je ministar policije Francuske. Protivteroristička jedinica je preuzela istragu, a incident se tretira kao teroristički čin. U kolima je... »

Napadač koji se zakucao u policijski auto mrtav

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
PARIZ: Na pariskoj aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija.
Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je da je mrtav napadač, koji je danas automobilom udario u policijsko vozilo na Šanzelizeu, a neimenovani policijski izvori navode da je napadač ima veze sa... »

Pariz, muškarac automobilom udario u policijsko vozilo, pronađen kalašnjikov

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Pariz, muškarac automobilom udario u policijsko vozilo, pronađen kalašnjikov
Incident na pariskoj aveniji Šanzelize – muškarac "reno meganom" udario u policijsko vozilo, a potom se taj automobil zapalio. Napadač je mrtav, a neimenovani policijski izvori navode da je on imao veze sa ekstremizmom. U automobilu pronađen kalašnjikov. Nijedan policajac ili prolaznik nije povređen u incidentu.
Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je da je mrtav napadač, koji je automobilom udario u policijsko vozilo na Šanzelizeu, a neimenovani policijski izvori navode da je napadač ima veze sa ekstremizmom. Kako... »

Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu i eksplodiralo

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
PARIZ – Jedno vozilo je eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija. Vozač automobila je preminuo od povreda a u incidentu nema povređenih policajaca. Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu jer je u... »

Pariz:Kolima se zakucao u policijsko vozilo

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: Pariz:Kolima se zakucao u policijsko vozilo
PARIZ - Na pariskoj aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija.
Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač, koji je bio naoružan, nalazi se na zemlji, bez svesti je i teže povređen, a nema podataka "da li je incident bio nesrećan slučaj ili nameran čin", prenosi AFP. AP navodi da vozač nosi... »

Drama u Parizu: Napadač automobilom udario policajce i poginuo, pronađeno oružje i eksploziv

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Ministar unutrašnjih poslova Francuske izjavio je da je vozač (31) koji je automobilom namerno udario policajce sa sobom imao "određeni broj vatrenog oružja i eksploziva".
"Naše bezbednosne snage su opet na meti napada. Pretnja je veoma visoka", rekao je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb, koji je potvrdio da je napadač mrtav. On će u sredu na sastanku ministara predložiti da se... »

Drama blizu makronove palate: Automobilom udario policajce i poginuo, pronađeno oružje i eksploziv!

Pravda ponedeljak, 19. jun 2017.
Ministar unutrašnjih poslova Francuske izjavio je da je vozač koji je automobilom namerno udario policajce na Jelisejskim poljima u Parizu, sa sobom imao "određeni broj vatrenog oružja i eksploziva".
"Naše bezbednosne snage su opet na meti napada. Pretnja je veoma visoka", rekao je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb, koji je potvrdio da je napadač mrtav. On će u sredu na sastanku ministara predložiti da se... »

Pariz: Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu i eksplodiralo, vozač preminuo

Radio 021 ponedeljak, 19. jun 2017.
Jedno vozilo je eksplodiralo, nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija.
Vozač automobila je preminuo od povreda, a u incidentu nema povređenih policajaca. Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu, jer je u kolima pronađen kalašnjikov, pištolji i dimne bombe. U tom delu Pariza je... »

Pariz: Napadnuta marica, vozač ubijen

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
U Parizu je jedno vozilo eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu, saopštila je policija.
Foto: AP Photo/Thibault Camus Jelisejska polja su evakuisana, a policija je bila preporučila građanima da izbegavaju ovaj deo grada jer se sprovodi policijska akcija. Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je... »

Drama u Parizu: Napadač se zaleteo kolima u policiju, vozač umro (video)

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Muškarac se kolima zaleteo u vozilo policije u Parizu, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija. Ministar unutrašnjih poslova saopštio da je vozač umro. Automobil bio pun eksploziva
NA PARISKOJ aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija. Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač, koji je bio... »

Eksplozija u Parizu: Autom se zakucao u policijsko vozilo!

Kurir ponedeljak, 19. jun 2017.
PARIZ - Na pariskoj aveniji Šanzelize muškarac se automobilom zakucao u policijsko vozilo, posle čega su kola eksplodirala i zapalila se. The Latest: Paris police: Attacker probably dead. https://t.co/a2KBCEQKPA — The Associated Press (@AP) June 19, 2017 Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač,... »

Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu i eksplodiralo

Novi magazin ponedeljak, 19. jun 2017.
Jedno vozilo je eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija.
U saopštenju se navodi da u incidentu nema povređenih a da je vozač automobila u nesvesti, kao i da je bio naoružan. Izvor nije precizirao da li se radi o nesreći ili napadu. U tom delu Pariza je povećan broj policajaca, a... »

(Video) Napad na policiju u Parizu: Automobil se zabio u policijski kombi, napadač uhapšen

Kurir ponedeljak, 19. jun 2017.
Zbog policijske operacije evakuisan je centar Pariza oko Šanzelizea. Kako javlja CNN jedan automobil je namerno udario policijski kombi. Public told to avoid Champs-Elysees area of Paris as car crashes into police van pic.twitter.com/C5EM8x8px7 — Sky News (@SkyNews) June 19, 2017 Telegraf navodi... »

Danas oblačno sa kišom, hladno i vetrovito

Blic  pre 6 sati  još 2 povezane

Njujork: Pokrenuta istraga u kompaniji Vajnštajn

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane

Izdat evropski nalog za hapšenje Ivice Todorića

Blic  pre 10 sati  još 1 povezana

U Masačusetsu dva pitbula usmrtila sedmogodišnjaka

Večernje novosti  pre 10 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 24. oktobar

B92  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.