Povezane vesti

Roditelji preminulog studenta očajni: "Našeg sina je ubio kimov režim, brutalno su ga zlostavljali"

Blic utorak, 20. jun 2017.
Porodica Ota Vrambiera objavila je sinoć da je američki student kojeg je Severna Koreja pre nekoliko dana oslobodila nakon 17 meseci provedenih u logoru preminuo u bolnici u Sinsinatiju. Oto se u Ameriku vratio u komi, ali kako je do toga došlo i šta mu se dogodilo u zemlji Kim Džong Una i dalje je misterija.
- Nažalost, strašno zlostavljanje koje je naš sin doživeo od severnokorejskog režima osiguralo je da nije bio moguć nikakav drugi rezultat od ovog tužnog koji smo danas iskusili - stoji u saopštenju kojim je porodica objavila... »

VIDEO Preminuo student kog je severnokorejski režim u komi oslobodio iz pritvora

Nova ekonomija utorak, 20. jun 2017.
Američki student Oto Varmbir, koga je severnokorejski režim u komi oslobodio iz pritvora, preminuo je u svojoj kući u Sinsinatiju, u američkoj državi Ohajo, saopštila je njegova porodica. "Oto je umro u ponedeljak u 14.20, okružen porodicom", navodi se u saopštenju. Predsednik Donald Tramp osudio... »

Umro američki student oslobođen iz Severne Koreje

Danas utorak, 20. jun 2017.
Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Varmbir (22), umro je juče popodne. Porodica je saopštila da je njihova dužnost da objave da je njihov sin "završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom", prenosi AP. Porodica se zahvalila medicinskom centru koji... »

SAD: Preminuo student koji je u komi pušten iz Severne Koreje

Dnevnik utorak, 20. jun 2017.
SINSINATI: Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Vambir (22), umro je u ponedeljak popodne.
Porodica je saopštila da im je dužnost da objave da je njihov sin „završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom“, prenosi AP i podseća da je Varmbir u Severnoj Koreji osuđen na 15 godina teškog rada zbog toga što je... »

Preminuo američki student koji je u komi pušten iz Severne Koreje

Vesti online utorak, 20. jun 2017.
Oto Varmbir (22), američki student koji je prošle nedelje pušten u komi iz Severne Koreje, gde je prethodno osuđen na 15 godina zatvora, preminuo je sinoć, saopštila je njegova porodica.
Porodica je saopštila da je njihova dužnost da objave da je njihov sin "završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom", prenosi AP. Porodica se zahvalila medicinskom centru koji ga je lečio. - Nažalost, grozno,... »

"Makar je stigao kući": Preminuo američki student koji je u komi pušten iz Severne Koreje

Blic utorak, 20. jun 2017.
Oto Varmbir (22), američki student koji je prošle nedelje pušten u komi iz Severne Koreje, gde je prethodno osuđen na 15 godina zatvora, preminuo je sinoć, saopštila je njegova porodica.
MORE Sen. Brown on passing of Otto Warmbier: "The strength and love of their family continues to inspire us all" https://t.co/vqV4i6LSzC pic.twitter.com/t616R7I5RR— Washington Examiner (@dcexaminer) June 19, 2017 Porodica je... »

Trump o preminulom studentu: Makar je stigao kući

Al Jazeera utorak, 20. jun 2017.
Student Otto Warmbier umro je nakon što je u komi pušten iz zatvora u Sjevernoj Koreji, gdje je osuđen na 15 godina zatvora.
Predsjednik SAD-a Donald Trump kritizirao je režim Sjeverne Koreje, nazvavši ga brutalnim, nakon smrti 22-godišnjeg studenta Otta Warmbiera, koji je, nakon što je pušten iz te zemlje, preminuo u ponedjeljak. "Desile su se loše... »

Umro student koji je u komi pušten iz Severne Koreje

Radio 021 utorak, 20. jun 2017.
Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Vambir (22), umro je u ponedeljak popodne.
Porodica je saopštila da je njihova dužnost da objave da je njihov sin "završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom". "Nažalost, grozno, mučiteljsko maltretiranje koje je naš sin iskusio u rukama Severnokorejaca... »

Umro američki student koji je iz Severne Koreje vraćen kući u KOMI

Telegraf utorak, 20. jun 2017.
Varmbir je u Severnoj Koreji optužen na 15 godina teškog rada zbog toga što je ukrao propagandni poster
Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Vambir (22), umro je danas popodne. Oslobođen američki student iz pritvora u Severnoj Koreji: Osuđen na 15 godina, pa ubrzo pušten, ali u KOMI (VIDEO)... »

Umro Amerikanac kog je Severna Koreja osudila, pa pustila; Tramp: Makar je stigao kući

Večernje novosti utorak, 20. jun 2017.
Amerikanac Oto Varmbir, koga je Severna Koreja osudila na 15 godina, pa ga pustila na slobodu, umro je, saopštila je njegova porodica, a prenose strani mediji
Amerikanac Oto Varmbir, koga je Severna Koreja osudila na 15 godina, pa ga pustila na slobodu, umro je, saopštila je njegova porodica, a prenose strani mediji. On je preminuo u Sinsinatijevom medicinskom centru u Sjedinjenim... »

Tramp: Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući

Blic utorak, 20. jun 2017.
Predsednik SAD Donald Tramp danas je kritikovao režim Severne Koreje, nazvavši ga brutalnim, nakon smrti 22-godišnjeg studenta Ota Varmbira, koji je pušten iz te zemlje u komi i preminuo danas popodne.
"Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući, svojim roditeljima", rekao je danas Tramp, prenosi AFP. Otac preminulog studenta, Fred Varmbir, javno je podržao administraciju Donalda Trampa, i kritikovao način na koji se... »

Tramp o smrti studenta: Loše stvari su se desile

B92 utorak, 20. jun 2017.
B92: Tramp o smrti studenta: Loše stvari su se desile
Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp je kritikovao režim Severne Koreje, nazvavši ga brutalnim, posle smrti studenta Ota Varmbira, nakon što je pušten iz te zemlje.
"Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući, svojim roditeljima", rekao je danas Tramp, prenosi AFP. Otac preminulog studenta, Fred Varmbir, javno je podržao administraciju Donalda Trampa, i kritikovao način na koji se... »
©2017 Netmark d.o.o.