Dejvis: Izgradićemo snažno prijateljstvo sa EU

Dejvis: Izgradićemo snažno prijateljstvo sa EU

Danas utorak, 20. jun 2017.
*Komentatori ocenjuju da je prvi dan pregovora zapravo bila "vežba sticanja poverenja" nakon silnih prepucavanja u proteklih nekoliko meseci
Britanski ministar za Bregzit Dejvid Dejvis izjavio je da pregovore o izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Evropske unije započinje u "pozitivnom i konstruktivnom" raspoloženju. Nakon što su danas započeti razgovori o Bregzitu u... »

Dogovoreni prioriteti u pregovorima, razmenjeni pokloni

B92 utorak, 20. jun 2017.
B92: Dogovoreni prioriteti u pregovorima, razmenjeni pokloni
Brisel -- Evropska unija i Velika Britanija su se saglasili o prioritetima i vremenskom rasporedu pregovora o Bregzitu na prvom sastanku pregovarača u Briselu.
Obe strane su se saglasile da će se prvo fokusirati na uređeni izlazak Britanije iz EU i postizanje dogovora o građanima EU koji žive u Britaniji i Britancima u zemljama Unije, o granici Ujedinjenog Kraljevstva i Irske i... »

Pregovori o Bregzitu: Koliko će Britanci da plate razvod sa EU

Blic utorak, 20. jun 2017.
Evropska unija i Velika Britanija su se danas saglasili o prioritetima i vremenskom rasporedu pregovora o Bregzitu na prvom sastanku pregovarača u Briselu.
Obe strane su se saglasile da će se prvo fokusirati na uredjeni izlazak Britanije iz EU i postizanje dogovora o građanima EU koji žive u Britaniji i Britancima u zemljama Unije, o granici Ujedinjenog Kraljevstva i Irske i... »
©2017 Netmark d.o.o.