Povezane vesti
Vučić: Moj izbor je Ana Brnabić! I neka ljudi procenjuju kako hoće
Nova ekonomija 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Anu Brnabić imenovao za mandatara imajući u vidu celokupni ekonomski i politički ambijent, iako je funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u nečemu bolji od… »
Vučić: Srbija neće imati dvoglavog premijera
Novi magazin 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Anu Brnabić imenovao za mandatara imajući u vidu celokupni ekonomski i politički ambijent, iako je funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u nečemu bolji od… »
Vučić: Čak se i neki članovi moje porodice protive izboru Ane Brnabić, ali ona je moj izbor
Blic 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Ana Brnabić njegov izbor za mandatara i da zna da će kad postane premijer on imati manju popularnost u Srbiji, ali da Srbija treba da bude slobodna za sve ljude i da gura napred. - Moj izbor je Ana… »
Vučić: Srbija neće imati "dvoglavog" premijera
Pravda 22.06.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Ana Brnabić njegov izbor za mandatara i da zna da će kad postane premijer on imati manju popularnost u Srbiji, ali da Srbija treba da bude slobodna za sve ljude i da gura napred. "Moj izbor… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad: Stigli u Staru Pazovu, dočekani večerom i vatrometom
NIN pre 35 minutajoš 51 povezana
„Na korak do pravde": Beogradski studenti hodaju ka Novom Sadu
BBC News pre 46 minutajoš 35 povezanih
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 35 minutajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 22 minutajoš 118 povezanih