Povezane vesti
Vučić: Moj izbor je Ana Brnabić! I neka ljudi procenjuju kako hoće
Nova ekonomija 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Anu Brnabić imenovao za mandatara imajući u vidu celokupni ekonomski i politički ambijent, iako je funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u nečemu bolji od nje. "Moj… »
Vučić: Srbija neće imati dvoglavog premijera
Novi magazin 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Anu Brnabić imenovao za mandatara imajući u vidu celokupni ekonomski i politički ambijent, iako je funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u nečemu bolji od nje. "Moj… »
Vučić: Čak se i neki članovi moje porodice protive izboru Ane Brnabić, ali ona je moj izbor
Blic 22.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Ana Brnabić njegov izbor za mandatara i da zna da će kad postane premijer on imati manju popularnost u Srbiji, ali da Srbija treba da bude slobodna za sve ljude i da gura napred. - Moj izbor je Ana… »
Vučić: Srbija neće imati "dvoglavog" premijera
Pravda 22.06.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Ana Brnabić njegov izbor za mandatara i da zna da će kad postane premijer on imati manju popularnost u Srbiji, ali da Srbija treba da bude slobodna za sve ljude i da gura napred. "Moj izbor je… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje u Novom Sadu: "Svežije" - ali i dalje vrelo
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Sastanak Trampa i Putina: Zašto na Aljasci i bez Zelenskog
Južne vesti pre 20 minutajoš 15 povezanih

''Sve se treslo, potres je bio jak'' Turska u paklu nakon snažnog zemljotresa: Jedna osoba poginula, 29 povređeno (foto)
Alo pre 50 minutajoš 8 povezanih

Studenti objavili kalendar protesta za ovu nedelju - u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
N1 Info pre 30 minutajoš 1 povezana