Povezane vesti

Veliki hakerski napad u Evropi, Ukrajina najviše pogođena

N1 Info 27.06.2017
Kompanije širom sveta prijavljuju da su pod velikim rensomver sajber-napadom. I Černobil na udaru. Britanska reklamna agencija WPP je među onima čiji su sistemi oboreni. Ukrajinske kompanije, uključujući i državnu elektrodistribuciju i kijevski… »

Hakeri harali širom Evrope

Večernje novosti 27.06.2017
Sajber napadi u Ukrajini, Rusiji, Danskoj. VLADA Ukrajine saopštila je da su jučerašnjim sajber napadom pogođene njene mreže, kao i glavni aerodrom u Kijevu, državna kompanija za proizvodnju aviona "Antonov", banke, elektrodistribucija, dok su… »

(Video) Katastrofa: Hakeri napali i nuklearku Černobil

Kurir 27.06.2017
Černobiljski sistem za nadzor nivoa radijacije pogođen je i trenutno je ugašen zbog velikog sajber napada koji je danas pogodio više zemalja širom sveta, saopštila je portparolka ugašene nuklearne elektrane. Zvaničnici saopštavaju da su zaposleni… »

I Černobil na udaru cyber napada koji se širi svijetom

Al Jazeera 27.06.2017
Na udaru se našla ukrajinska Vlada, pa niz kompanija u svijetu, ali i nuklearna elektrana u Černobilu. Vlada Ukrajine priopćila je da su kibernetičkim napadom u utorak pogođene njezine mreže, kao i glavna zračna luka u prijestolnici te zemlje… »

Hakeri napadaju širom Evrope, najgore prošla Ukrajina

Radio 021 27.06.2017
Hakeri su danas napadima izazvali velike probleme širom Evrope, a posebno jako je pogođena Ukrajina. Zvaničnici ukrajinske vlade i privrede su prijavili ozbiljne poremećaje u radu elektrodistribucije, banaka i vladinih službi. Ruska energetska… »

Sajber napadi na firme širom sveta, pogođen i Černobilj

B92 27.06.2017
Kijev -- Kompanije širom sveta pogođene su sajber napadom. Najgore je prošla Ukrajina, gde su hakeri udarili na banke i aerodorom u Kijevu. AFP navodi da je hakerskim napadom pogođen i sistem za praćenje radijacije u Černobilju, a udari su se brzo… »

Panika: Hakerski napadi širom sveta, pogođen i Černobilj

Vesti online 27.06.2017
Veliki sajber napad pogodio je danas mnoge kompanije širom sveta, na meti hakera bile su firme u Ukrajini, Rusiji, Danskoj, Britaniji, Holandiji i drugim zemljama. Nemačka kompanija "Metro" saopštila je da su pogođene njihove prodavnice u Ukrajini i… »

Sajber napadi širom sveta, pogođen i Černobilj

RTS 27.06.2017
Vlada Ukrajine je saopštila da su današnjim sajber napadom pogođene njene mreže, kao i glavni aerodrom u prestonici te zemlje Kijevu. Slične napade prijavljuju i svetske kompanije iz Rusije i Danske, ali i iz drugih zemalja poput Britanije, Nemačke… »

I Černobil na udaru cyber napada koji se širi svijetom

Al Jazeera 27.06.2017
Na udaru se našla ukrajinska Vlada, pa niz kompanija u svijetu, ali i nuklearna elektrana u Černobilu. Vlada Ukrajine priopćila je da su kibernetičkim napadom u utorak pogođene njezine mreže, kao i glavna zračna luka u prijestolnici te zemlje… »

Veliki hakerski napad: Na udaru vlade, svetske kompanije, i černobilj

Blic 27.06.2017
Vlada Ukrajine saopštila je da su današnjim sajber napadom pogođene njene mreže, kao i glavni aerodrom u prestonici te zemlje, Kijevu, dok slične napade prijavljuju i svetske kompanije iz Rusije i Danske. Zamenik premijera Ukrajine Pavlo Roženko… »

Evropu pogodio veliki sajber napad: Na meti banke, kompanije, aerodromi... A evo šta traže hakeri!

Kurir 27.06.2017
Ukrajina je pretprela veliki sajber napad nakon što su hakovane brojne banke i kompanije kao i aerodrom u Kijevu. Takođe, sa radom su prestali da rade i kompjuteri u zgradi Vlade. Ukraine's Intl Boryspil Airport in Kyiv now apparently under cyberattack… »

Hakerski napadi širom Evrope izazvali probleme

Novi magazin 27.06.2017
Hakeri su danas napadima izazvali velike probleme širom Evrope a posebno jako je pogođena Ukrajina. Zvaničnici ukrajinske vlade i privrede su prijavili ozbiljne poremećaje u radu elektrodistribucije, banaka i vladinih službi. Ruska energetska… »

Sajber napad na Vladu Ukrajine, kompanije u Rusiji, Danskoj...

Politika 27.06.2017
sajber napadom pogođene njene mreže, kao i glavni aerodrom u prestonici te zemlje, Kijevu, dok slične napade prijavljuju i svetske kompanije iz Rusije i Danske. Zamenik premijera Ukrajine Pavlo Roženko rekao je da je vladina mreža pala i na Tviteru… »

Hakeri napali Vladu Ukrajine, kompanije u Rusiji...

Dnevnik 27.06.2017
KIJEV/MOSKVA/KOPENHAGEN: Vlada Ukrajine saopštila je da su današnjim sajber napadom pogođene njene mreže, kao i glavni aerodrom u prestonici te zemlje, Kijevu, dok slične napade prijavljuju i svetske kompanije iz Rusije i Danske. Zamenik premijera… »

Sajber napadi širom Ukrajine

Danas 27.06.2017
Nekoliko ukrajinskih kompanija, banaka kao i najveći aerodrom u Kijevu našli su se na udaru sajber napada. Takođe, problemi su prijavljeni i u zgradi vlade, prenosi “Raša tudej”. “I naša mreža je pala takođe, ako se pitate. Ovo je ono što… »

Vesti dana »