Повезане вести

Кардинал Пел поводом оптужби за сексуално злостављање: Невин сам

Кардинал Пел поводом оптужби за сексуално злостављање: Невин сам

Нови магазин 29.06.2017
Кардинал Џорџ Пел, трећи човек Ватикана који је у Аустралији оптужен за сексуално злостављање, изјавио је данас да је невин и да намерава да оде на суђење у Мелбурн да се брани. "Невин сам, све оптужбе су лажне", рекао је… »
Лажни моралиста: Трећи човек Ватикана скупљао прилоге за жртве злостављања, а и сам пипкао дечаке

Лажни моралиста: Трећи човек Ватикана скупљао прилоге за жртве злостављања, а и сам пипкао дечаке

Блиц 29.06.2017
Кардинал Џорџ Пел, саветник папе Фрање и трећи човек Ватикана, суочава се са оптужбама за "више случајева сексуалног злостављања током протеклих година". Два мушкарца, сада у својим 40-им годинама, рекла су да их је кардинал… »
Трец́и човек Ватикана - педофил?

Трец́и човек Ватикана - педофил?

Вести онлине 29.06.2017
Трец́и човек Ватикана, финансијски саветни папа Франциска, кардинал Џорџ Пел узео је одсуство након оптужби о ранијим сексуалним нападима у родној Аустралији. Пел се појавио пред новинарима како би демантовао оптужбе и рекао је… »
Трећи човек Ватикана оптужен за сексуално злостављање

Трећи човек Ватикана оптужен за сексуално злостављање

Радио 021 29.06.2017
Кардинал Џорџ Пел, трећи човек Ватикана и први католички свештеник Аустралије, оптужен је за сексуално злостављање. Кардинала Пела је за сексуалне деликте оптужило неколико особа, речено је из аустралијске полиције. Он је до… »
Папин саветник оптужен за сексуално злостављање

Папин саветник оптужен за сексуално злостављање

Мондо 29.06.2017
Трећем човеку Ватикана, главном финансијском саветнику папе Фрање, аустралијском кардиналу Џорџу Пелу наређено је да се појави пред судом у Мелбурну 18. јула због пређашњих сексуалних преступа. Фото: АП Пхото/Грегорио Боргиа… »
Саветник папе фрање хомосексуални педофил!? Кардинал Пел пипкао дечачиће у базену, али то није све! (видео)

Саветник папе фрање хомосексуални педофил!? Кардинал Пел пипкао дечачиће у базену, али то није све! (видео)

Правда 29.06.2017
Кардинал Џорџ Пел, трећи човек Ватикана, и први католички свештеник Аустралије оптужен је за сексуално злостављање, преноси британски "Гардијан". Кардинал Пел оптужен је за више сексуалних деликата, од стране неколико особа… »
Скандал у ватикану: Саветник папе Фрање оптужен да је дирао дечаке на базену

Скандал у ватикану: Саветник папе Фрање оптужен да је дирао дечаке на базену

Блиц 29.06.2017
Кардинал Џорџ Пел, трећи човек Ватикана, и први католички свештеник Аустралије оптужен је за сексуално злостављање, преноси британски "Гардијан". Кардинал пел оптужен је за више сексуалних деликата, од стране неколико особа… »
Папин помоћник оптужен за сексуално злостављање

Папин помоћник оптужен за сексуално злостављање

Ал Јазеера 29.06.2017
Кардинал из Аустралије Георге Пелл годинама се суочава с наводима да није санкционирао свећенике осумњичене за сексуално злостављање 70-их и 80-их година прошлог стољећа. Аустралска полиција оптужила је ватиканског кардинала… »
Трећи човек Ватикана оптужен да је дирао дечаке на базену!

Трећи човек Ватикана оптужен да је дирао дечаке на базену!

Телеграф 29.06.2017
Два мушкарца, сада у својим 40-им годинама, рекла су да их је кардинал Џорџ Пел 1970-их година дирао на неприкладним местима на базену. Трећем човеку Ватикана, главном финансијском саветнику папе Фрање, аустралијском кардиналу… »

Вести дана »