Povezane vesti

Zvezda mora brže i na terenu i van njega

Zvezda mora brže i na terenu i van njega

Mondo 30.06.2017
Odjeci ovosezonske premijere crveno-belih... Ubedljivih 3:0 protiv Florijane donose Crvenoj zvezdi miran put na revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ne može i ne bi smeo da sakrije probleme u igri crveno-belih. Malteški rival nije se u… »
Golovi za novi ugovor: Boaći: Zvezda mi je kao porodica

Golovi za novi ugovor: Boaći: Zvezda mi je kao porodica

Sportal blic 29.06.2017
Ričmond Boaći je na startu sezone pokazao da je u dobroj formi. Zvezda je na premijeri pobedila Florijanu (3:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a sjajni napadač postigao je dva gola. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija - Drago mi je što smo… »
Video zvezda ubedljiva: Boaći i Srnić za miran put na Maltu

Video zvezda ubedljiva: Boaći i Srnić za miran put na Maltu

Večernje novosti 29.06.2017
Napadač iz Gane dvostruki strelac, Srnić pogodio, Maltežani 45 minuta sa igračem manje. CRVENA zvezda je opravdala ulogu favorita i pobedom nad Florijanom 3:0 (1:0) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, napravila dovoljnu prednost da… »
Ubedljiva pobeda Zvezde

Ubedljiva pobeda Zvezde

Danas 29.06.2017
U prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Crvena zvezda je večeras u Beogradu pobedila Florijanu sa 3:0 (1:0) i s obzirom na očiglednu razliku u kvalitetu dva tima praktično obezbedila prolazak u narednu rundu. Vicešampion Srbije je… »

Vesti dana »