Povezane vesti
Đoković objasnio zašto je angažovao Ančića
Vesti online 01.07.2017
Kao grom iz vedrog neba u subotu je prostrujala vest da će nekadašnji hrvatski teniser Mario Ančić da bude u stručnom štabu Novaka Đokovića. Posle titule u Istbornu, naš as je objasnio ovaj iznenađujući potez. - Ančić je moj veoma dobar… »
Novak: Naterao sam Ančića da se vrati tenisu
Večernje novosti 01.07.2017
On je moj veoma dobar prijatelj, bio je sedmi na svetu, igrao polufinale Vimbldona, pobedio Federera još kao tinejdžer. Nije imao sreće sa povredama – rekao je srpski as o novom treneru. DEBITANTSKI nastup na turniru u Istbornu Novak Đoković… »
Bravo, novače: Monfis na originalan način čestitao našem asu
Sportal blic 01.07.2017
Beton, šljaka, sad i trava... Ako za Gaela Monfisa postoji nepobediv rival, onda je to Novak Đoković. Još jednog, u finalu Istborna, srpski as je pokazao da Francuz protiv njega jednostavno nema šansi. Foto: Tanjug/AP Dvoboj u finalu ATP turnira u… »
Novak: "Nadam se da ću sarađivati sa Ančićem"
Sportske.net 01.07.2017
Nekada jedan od najboljih tenisera na svetu, Mario Ančić, pojavio se u stručnom štabu Novaka Đokovića, na opšte iznenađenje. Nole je konačno osvojio trofej i to nakon 6 meseci pošto je trijumfovao u Istbornu, u pravom trenutku, reklo bi se, pred… »
Vesti dana »
"Nervirao sam se kako ne možemo da ga nađemo": Dačić o hapšenju Balijagića, evo kada će biti izručen Crnoj Gori
Mondo pre 23 minutajoš 15 povezanih
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 49 minutajoš 1 povezana
Prvi snimak lančanog sudara u Rakovici, kolona autobusa stoji: Kamion proklizao u suprotnu traku i napravio haos
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih