Повезане вести

Вучић: Трамп и ја доживљавамо исти медијски третман

Вучић: Трамп и ја доживљавамо исти медијски третман

Н1 Инфо 02.07.2017
Председник Србије Александар Вучић је у интервјуу за Спутњик рекао да сматра да ће се дијалог Београда и Приштине и званично подићи на председнички ниво. Вучић је такође рекао да он и председник САД Доналд Трамп у сличној… »
Вучић о Косову, Трампу, Турском току, Уставу...

Вучић о Косову, Трампу, Турском току, Уставу...

Мондо 02.07.2017
О томе да ли ће дијалог са Приштином прећи на председнички ниво, да ли гасовод Турски ток може да досегне до Србије, као и хоће ли се мењати Устав Србије, председник Републике је говорио за Спутњик. Фото: БЕТАПХОТО/МИНИСТАРСТВО… »
Вучић: Причаћу и са Харадинајем, али нико не може да ме натера да будем срећан због тога

Вучић: Причаћу и са Харадинајем, али нико не може да ме натера да будем срећан због тога

Правда 02.07.2017
Председник Србије Александар Вучић изразио је очекивање ће дијалог са Приштином прећи на председнички ниво и оценио да је важно да се разговор настави јер се тако смањују тензије. Он је у интервјуу за Спутњик рекао рекао да му… »
Вучић: Дијалог са Приштином прелази на председнички ниво

Вучић: Дијалог са Приштином прелази на председнички ниво

Дневник 02.07.2017
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изразио је очекивање ће дијалог са Приштином прећи на председнички ниво и оценио да је важно да се разговор настави јер се тако смањују тензије. Он је у ексклузивном интервјуу за… »
Вучић најавио могућност да се дијалог са Приштином пренесе на председнички ниво

Вучић најавио могућност да се дијалог са Приштином пренесе на председнички ниво

Бета 02.07.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је важно да&нбсп;се дијалог Београда и Приштине настави јер се тако смањују тензије и најавио могућност преношења преговарачког процеса на председнички ниво. Вучић који се… »
Вучић и Тачи сутра у Бриселу о наставку дијалога

Вучић и Тачи сутра у Бриселу о наставку дијалога

РТС 02.07.2017
У Бриселу се сутра преподне, на позив високе представнице Европске уније Федерике Могерини, састају председник Србије Александар Вучић и косовски председник Хашим Тачи. Како је саопштено из кабинета Могеринијеве, Вучић и Тачи ће… »
Вучић сутра код Могерини с Тачијем

Вучић сутра код Могерини с Тачијем

Политика 02.07.2017
БРИСЕЛ - Председник Србије Александар Вучић одазваће се позиву високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Федерике Могерини за неформални сусрет, сутра ујутру, са такозваним косовским председником Хашимом Тачијем… »

Вести дана »