Povezane vesti
Miroslav će vam vratiti veru u ljude: Našao torbu punu para i vratio je vlasnici
Telegraf 02.07.2017
Miroslav, koji od 2005. godine radi u Baošićima, prisetio se da su se i ranije događale slične situacije, ali da nikada ništa nije zadržao za sebe. Miroslav Ostojić iz Gradiške, koji je na sezonskom radu u Herceg Novom, pronašao je tašnu sa… »
Miroslav pronašao punu torbu para i vratio je vlasniku
Alo 02.07.2017
Miroslav Ostojić iz Gradiške, koji je na sezonskom radu u Herceg Novom, pronašao je tašnu sa novcem, telefonom i dokumentima i vratio je vlasnici koja je na letovanju u Baošićima. Ostojić je ispričao da je ta žena nedavno bila mušterija na… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih
Tramp pristao da odloži primenu carina protiv Meksika, za Kanadu i Kinu važe od sutra
Nova pre 4 satijoš 42 povezane
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 13 minutajoš 30 povezanih
Štrajk dela prosvetnih radnika u Srbiji se nastavlja; ministarka Đukić Dejanović se sastala sa direktorima beogradskih škola
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih