Povezane vesti

Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala

OK radio 09.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala, prenosi Blic od nedelje. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da… »
"Predaja stenograma intervjua dokaz spoljnih pritisaka"

"Predaja stenograma intervjua dokaz spoljnih pritisaka"

Danas 09.07.2017
Brnabić: Nisam se pravdala, važno je biti otvoren. Ssituacija oko izjave premijerke Ane Brnabić mogla se rešiti malim razgovorom jer ovako ispada da se digla prašina oko izjave koja nije toliko dramatična i pokazuje unutrašnje i spoljnopolitičke… »

Slobodna Evropa 09.07.2017
Premijerka Srbije Ana Branabić, izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervujua za američku agenciju Blumberg, ali da mu se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik… »
Brnabićeva: Dala sam stenogram, nisam se pravdala Čepurinu

Brnabićeva: Dala sam stenogram, nisam se pravdala Čepurinu

Sputnik 09.07.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog razgovora za američku agenciju Blumberg, ali da mu se nije pravdala. „Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati… »
Brnabić: Nisam se pravdala ruskom ambasadoru

Brnabić: Nisam se pravdala ruskom ambasadoru

Danas 09.07.2017
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog intervjua za Blumberg i da se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik Vlade bude… »

Vesti dana »