Povezane vesti
Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala
OK radio 09.07.2017
Premijerka Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala, prenosi Blic od nedelje. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da… »
"Predaja stenograma intervjua dokaz spoljnih pritisaka"
Danas 09.07.2017
Brnabić: Nisam se pravdala, važno je biti otvoren. Ssituacija oko izjave premijerke Ane Brnabić mogla se rešiti malim razgovorom jer ovako ispada da se digla prašina oko izjave koja nije toliko dramatična i pokazuje unutrašnje i spoljnopolitičke… »
Brnabić: Dala sam stenogram Čepurinu, ali se nisam pravdala
Slobodna Evropa 09.07.2017
Premijerka Srbije Ana Branabić, izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervujua za američku agenciju Blumberg, ali da mu se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik… »
Brnabićeva: Dala sam stenogram, nisam se pravdala Čepurinu
Sputnik 09.07.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog razgovora za američku agenciju Blumberg, ali da mu se nije pravdala. „Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati… »
Brnabić: Nisam se pravdala ruskom ambasadoru
Danas 09.07.2017
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Čepurinu dala stenogram svog intervjua za Blumberg i da se nije pravdala. "Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsednik Vlade bude… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 6 satijoš 2 povezane