Повезане вести

Вулин ухваћен у још једној масној лажи: Министар одбране сеје измишљотине! Овај видео све објашњава!

Вулин ухваћен у још једној масној лажи: Министар одбране сеје измишљотине! Овај видео све објашњава!

Курир 10.07.2017
Именовање Александра Вулина за министра одбране изазвало је згражање и подсмех јавности, јер Вулин није служио војни рок. Новопечени министар је данас покушао да се оправда, приликом посете касарни "Војвода Живојин Мишић" у… »
Посета касарни „Војвода Живојин Мишић" Вулин „бескрајно завиди” војницима због служења војног рока

Посета касарни „Војвода Живојин Мишић" Вулин „бескрајно завиди” војницима због служења војног рока

Вечерње новости 10.07.2017
Министар одбране се посебно задржао у разговору с придницима на добровољном служењу и рекао да му је једно од највећих разочарења било када је проглашен неспособним због здравствених разлога. Министар одбране Александар Вулин… »
Вулин: Хтео сам у униформу, али сам имао диоптрију већу од 7

Вулин: Хтео сам у униформу, али сам имао диоптрију већу од 7

Н1 Инфо 10.07.2017
Министар одбране Александар Вулин изјавио је у Ваљеву да је једно од највећих разочарања, као млад човек, доживео када се суочио с чињеницом да га је комисија, због здравствених разлога, прогласила неспособним за служење… »
Вулин: Ослобођен сам војске због лошег вида

Вулин: Ослобођен сам војске због лошег вида

Инсајдер 10.07.2017
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да је својевремено ослобођен служења војног рока из здравствених разлога, односно због слабог вида. Приликом посете ваљевској касарни "Војвода Живојин Мишић", где је у… »
Вулин: Ослобођен сам војске због лошег вида, и данас ми је вид слаб

Вулин: Ослобођен сам војске због лошег вида, и данас ми је вид слаб

Бета 10.07.2017
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да је својевремено ослободјен служења војног рока из здравствених разлога, односно због слабог вида.&нбсп; Приликом посете ваљевској касарни "Војвода Живојин Мишић", где… »
"Највеће разочарење било кад сам проглашен неспособним за војску"

"Највеће разочарење било кад сам проглашен неспособним за војску"

Данас 10.07.2017
Министар одбране Александар Вулин посетио је јутрос Други центар за обуку Војске Србије у ваљевској касарни „Војвода Живојин Мишић“, где је у току завршна фаза основне обуке јунске генерације војника на добровољном служењу… »
Вулин: Нисам служио војску због лошег вида

Вулин: Нисам служио војску због лошег вида

Радио 021 10.07.2017
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је својевремено ослобођен служења војног рока из здравствених разлога, односно због слабог вида. Приликом посете ваљевској касарни "Војвода Живојин Мишић", где је у току завршна… »

Вести дана »