Повезане вести
Лукасово СУРОВО отворено писмо Жељку Шашићу: Паћениче, СКИНИ МИ СЕ са оне ствари!
Свет & Скандал 11.07.2017
Поводом честих медијских иступа Жељка Шашића у којима говори о Лукасу и његовој још увек законитој супрузи Соњи Вуксановић, Лукас се огласио на својој страници на Фејсбуку суровим отвореним писмом које вам преносимо у целости… »
Отворено писмо Аце Лукаса жељку Шашићу: Ало, ретаду, скини ми се с оне ствари и врати се у кофу!
Вечерње новости 11.07.2017
Фолк певач Аца Лукас објавио је данас на свом фејсбук профилу још једно отворено писмо, обраћајући се овог пута директно Жељко Шашићу, такође бившем Соњином мужу. Писмо Аце Лукаса преносимо у целости: Коментатори боли ме она… »
Лукасу прекипело па жестоко оплео по Шашићу: "Ти си паћеник! Ти си један дрипац који има чир на мозгу"
Блиц 11.07.2017
Очигледно да Аца Лукас више није могао или није желео да трпи разне коментаре колеге и наводног некадашњег пријатеља Жељка Шашића. У писму које је објавио на својим друштвеним мрежама, Лукас се без пародна отворено… »
Вести дана »
Немилосрдни Тандери оверили карту за Вегас! Шеј и екипа понизили Сансе! После 25 утакмица имају само један пораз!
Курир пре 51 минутајош 18 повезаних
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 10 минутајош 15 повезаних