Povezane vesti
Lukasovo SUROVO otvoreno pismo Željku Šašiću: Paćeniče, SKINI MI SE sa one stvari!
Svet & Skandal 11.07.2017
Povodom čestih medijskih istupa Željka Šašića u kojima govori o Lukasu i njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Sonji Vuksanović, Lukas se oglasio na svojoj stranici na Fejsbuku surovim otvorenim pismom koje vam prenosimo u celosti. “Komentatori… »
Šokantno: Aca Lukas otvorenim pismom uzvraća udarac Željku Šašiću - Ti si paćenik! FOTO
Svet plus 11.07.2017
Razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović već nedeljama drma domaću javnost, a sada je popularni pevač odlučio da otvorenim pismom uzvrati udarac Željku Šašiću koji ga konstantno proziva u medijima. Aca Lukas je bio poprilično iznerviran i… »
Otvoreno pismo Ace Lukasa željku Šašiću: Alo, retadu, skini mi se s one stvari i vrati se u kofu!
Večernje novosti 11.07.2017
Folk pevač Aca Lukas objavio je danas na svom fejsbuk profilu još jedno otvoreno pismo, obraćajući se ovog puta direktno Željko Šašiću, takođe bivšem Sonjinom mužu. Pismo Ace Lukasa prenosimo u celosti: Komentatori boli me ona stvar šta… »
Lukasu prekipelo pa žestoko opleo po Šašiću: "Ti si paćenik! Ti si jedan dripac koji ima čir na mozgu"
Blic 11.07.2017
Očigledno da Aca Lukas više nije mogao ili nije želeo da trpi razne komentare kolege i navodnog nekadašnjeg prijatelja Željka Šašića. U pismu koje je objavio na svojim društvenim mrežama, Lukas se bez parodna otvoreno suprostavlja Šašiću… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 4 satijoš 4 povezane