Povezane vesti
Ministri o izgradnji gasnog interkonektora između Bugarske i Srbije
RTS 11.07.2017
Aleksandar Antić i Temenuška Petkova, ministri energetike Srbije i Bugarske, razgovarali su u Beogradu o zajedničkim projektima, među kojima je i izgradnja gasnog interkonektora od kojeg se očekuje da poboljša snabdevanje regiona gasom. U Sofiji je… »
Zajednički projekat Srbije i Bugarske: Izgradnja gasnog interkonektora za bolje snabdevanje u regionu
Kurir 11.07.2017
BEOGRAD - Izgradnja gasnog interkonektora između Bugarske i Srbije poboljšaće snabdevanje gasom u celom regionu, istakli su danas ministri energetike dveju zemalja Aleksandar Antić i Temenuška Petkova. Na njihovom sastanku u Beogradu konstatovano je… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 22 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 22 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih