Povezane vesti

MUP: Apel građanima da ne koriste neuređena kupališta zbog utapanja

Novi magazin 12.07.2017
Komаndаnt Ronilаčke jedinice Žаndаrmerije Aleksаndаr Kikoš аpelovаo je dаnаs nа grаđаne Srbije dа ne koriste neuređenа kupаlištа jer može doći do utapanja. Kikoš je rekao da građani ne treba da ulаze u vodu u аlkoholisаnom… »

Upozorenje MUP-a: Ne koristite neuređena kupališta

Večernje novosti 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na… »

Alarmantan broj utapanja, MUP apeluje: Ne pijani u vodu

B92 12.07.2017
Beograd -- Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Kikoš, takođe, savetuje građanima da ne ulaze u vodu nepripremljeni u… »

MUP apeluje na građane da ne koriste neuređena kupališta

N1 Info 12.07.2017
Komаndаnt Ronilаčke jedinice Žаndаrmerije Aleksаndаr Kikoš аpelovаo je nа grаđаne Srbije dа ne koriste neuređenа kupаlištа jer može doći do utapanja. Kikoš je rekao da građani ne treba da ulаze u vodu u аlkoholisаnom stаnju i… »

Od početka jula 11 utapanja

RTV 12.07.2017
BEOGRAD - Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju i nepripremljeni u odnosu na spoljašnju temperaturu i izneo alarmantan… »

Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na gradjane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju i nepripremljeni u odnosu na spoljašnju temperaturu. preuzet materijal… »

MUP apeluje: Neuređena kupališta su opasna

Dnevnik 12.07.2017
BEOGRAD: Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Kikoš, takođe, savetuje građanima da ne ulaze u vodu nepripremljeni u… »

MUP APELUJE: Ne u vodu u alkoholisanom stanju

Moj Novi Sad 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Aleksandar Kikoš, takođe, savetuje građanima da ne ulaze u vodu nepripremljeni u… »

Od početka jula već 11 utapanja, MUP apeluje: Ne idite na neuređena kupališta

Blic 12.07.2017
Komаndаnt Ronilаčke jedinice Žаndаrmerije Aleksаndаr Kikoš аpelovаo je dаnаs nа grаđаne Srbije dа ne koriste neuređenа kupаlištа jer može doći do utapanja. - Pored brojnih аpelа ministrа unutrаšnjih poslovа Nebojše… »

"U vodu samo na uređenim kupalištima i ne pijani"

Mondo 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš upozorio je građane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju i nepripremljeni u odnosu na spoljašnju temperaturu. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija… »

MUP: Ne koristite neuređena kupališta

RTS 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Kikoš, takođe, savetuje građane da ne ulaze u vodu nepripremljeni u odnosu na spoljnu… »

Apel MUP: Građani, ne idite na neuređena kupališta, kako se ne biste udavili!

Kurir 12.07.2017
BEOGRAD - Komаndаnt Ronilаčke jedinice Žаndаrmerije Aleksаndаr Kikoš аpelovаo je dаnаs nа grаđаne Srbije dа ne koriste neuređenа kupаlištа jer može doći do utapanja. Kikoš je istakao da građani ne treba da ulаze u vodu u… »

U julu 11 slučajeva utapanja, apel da se građani ne kupaju na divljim plažama

Radio 021 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu pijani i nepripremljeni u odnosu na spoljašnju temperaturu. "Pored brojnih apela MUP-a, na žalost, i dalje… »

Vesti dana »