Povezane vesti
Ministre Stefanoviću, spavaš li mirno? Grubi propusti u radu policije! Žrtva 10 puta prijavljivala maltretiranje, niko nije…
Kurir 15.07.2017
U svakoj evropskoj državi ministar bi - ako ne po komandnoj odgovornosti, ono bar iz moralnih razloga - ponudio ostavku posle ovako teškog zločina, kaže bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović Marko Nicović, bivši načelnik beogradske… »
Reči monstruma! Nikolić optužio mrtvu suprugu: Ceo život sam loš čovek, ali ja sam žrtva žene i bio sam šikaniran!
Kurir 15.07.2017
Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka - rekao je on, ali malog Mihaila nije ni pomenuo Marko Nikolić (43), koji je osumnjičen da je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i suprugu… »
Upisao karate da bi majku branio od čudovišta: Stariji sin ubijene Maje skamenjen od bola
Blic 15.07.2017
„Majin stariji sin Stefan (14) ostao je nem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da su mu mama i brat ubijeni.“. Ovako za „Blic“ priča Aleksandar Josifović, zet monstruozno ubijene Maje Đorđević. Teškim glasom ovaj mladić… »
Stariji majin sin (14) nem, skamenjen i u šoku: Pokucali su na vrata i rekli mu užasnu vest
Kurir 15.07.2017
BEOGRAD - Stariji sin Maje Đorđević, Stefan (14), ostao je nem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da mu je mamu i brata ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio očuh Marko Nikolić (43). Prema rečima Aleksandra Josifovića… »
Monstrum koji je ubio Maju i Mihaila maltretirao roditelje, procureli užasni detalji iživljavanja
Pravda 15.07.2017
Branislava Katanić, rođena sestra Maje Đorđević (38), žrtve nevenčanog supruga Marka Nikolić(43), koji je njoj presudio nožem ispred Centra za socijalni rad Rakovica, dok je zajedničkog sina Mihaila (4) zadavio, otkriva da je on maltretirao i… »
Krvoproliće u Rakovici Radnica o užasu ispred Centra za socijalni rad: Sve smo uradili kako treba
Večernje novosti 15.07.2017
Saslušan Marko Nikolić, osumnjičen za zločin ispred Centra za socijalni rad. Određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je zadavio sina Mihaila i izbo nožem bivšu ženu Maju Đorđević. SVA sreća da Nikolić nije došao do 14.30 u Centar za… »
Srbija grca u krvi
Vesti online 15.07.2017
Monstruozniji od scenarija horor filma je zločin Marka Nikolića (43), koji je u Centru za socijalni rad u Rakovici zadavio četvorogodišnjeg sina Mihajla, iskasapio bivšu suprugu Maju Đorđević i povredio nekoliko socijalnih radnika. Svirepa… »
Govorio detetu da će mu zaklati majku: Mali Mihailo nije želeo da se viđa sa ocem monstrumom
Blic 14.07.2017
“Kada je u sredu pošao u vrtić, Mihailo je bio jako nevoljan jer je znao da je to dan kada će se sresti sa svojim ocem. On nije želeo da ide kod njega. Nekoliko sati kasnije otac ga je ubio.“. Ovako za „Blic“ priča Branislava Katanić… »
Osumnjičeni za ubistvo supruge i deteta se brani ćutanjem
Danas 14.07.2017
Marko N, osumnjičen da je ubio bivšu suprugu i sina ispred Centra za socijalni rad u beogradskom naselju Rakovica, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem, saznaje Danas. Nakon saslušanja, tužilaštvo je odlučilo da… »
Vesti dana »
Joe Biden pomilovao sina Huntera uprkos obećanju da to neće učiniti
Al Jazeera pre 1 satjoš 14 povezanih
Potvrda Vučićevih reči direktno iz kfora: Priština jeste tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Nikola Jokić piše istoriju NBA lige: Reprezentativac Srbije uprkos porazu ostvario neverovatno dostignuće! (foto) (video)
Hot sport pre 1 satjoš 13 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
BBC News pre 2 satajoš 10 povezanih
SAD, Francuska, Nemačka i Velika Britanija pozvale na smirivanje tenzija u Siriji
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih