Повезане вести

Клинтонов саветник признао: И ми се мешамо Русима у изборе, лично сам био послат да подржим Јељцина! (видео)

Клинтонов саветник признао: И ми се мешамо Русима у изборе, лично сам био послат да подржим Јељцина! (видео)

Правда 16.07.2017
Бивши саветник неколико америчких председника, од Била Клинтона па до Доналда Трампа, Мајкл Капуто, изјавио је за "Фокс њуз" да је могуће да су се Русија и руска влада мешале у изборе у Америци, као и у другим земљама, исто… »
Капуто: Клинтон ме слао 1994. да се мешам у изборе у РУС

Капуто: Клинтон ме слао 1994. да се мешам у изборе у РУС

Дневник 16.07.2017
ВАШИНГТОН: Бивши саветник за комуникације у предизборној кампањи председника САД Доналда Трампа Мајкл Капуто тврди да га је администрација некадашњег демократског шефа Беле куће Била Клинтона слала 1994. у Русију са циљем… »
Клинтонов саветник: "Лично сам ишао у Москву да се мешам у руске изборе"

Клинтонов саветник: "Лично сам ишао у Москву да се мешам у руске изборе"

Блиц 16.07.2017
Бивши саветник неколико америчких председника, од Била Клинтона па до Доналда Трампа, Мајкл Капуто, изјавио је за "Фокс њуз" да је могуће да су се Русија и руска влада мешале у изборе у Америци, као и у другим земљама, исто… »
Клинтонов саветник: Лично сам се по наређењу Беле куће мешао у изборе у Русији 1994.

Клинтонов саветник: Лично сам се по наређењу Беле куће мешао у изборе у Русији 1994.

Вести онлине 16.07.2017
Бивши саветник неколицине америчких председника, укључујуц́и и Доналда Трампа, Мајкл Капуто изјавио је да су чиновници администрације Била Клинтона 1994. године отпутовали у Русију како би помогли да дође до реизбора Бориса… »

Вести дана »