Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

Džodi Vitaker nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika
LONDON - Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega. Vitaker,... »

Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“
Britanska glumica Džodi Vitaker biće prva žena u ulozi glavnog lika u kultnoj Bi-Bi-Sijevoj naučnofantastičnoj seriji „Doktor Hu“.
Tridesetpetogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detektivskoj drami Brodčerč zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija koji je interpretirao taj lik od 2013. godine i prvi put će se pojaviti u toj ulozi... »

Prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu
LONDON - Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega.
Vitaker, koja je najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detekivskoj drami "Brodčerč" (Broadchurch) zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija na kraju godine, javio je Bi-Bi-Si, a preneo AP. Ona će time postati 13. osoba u... »

Džodi Vitaker - prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
LONDON: Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije „Doktor Hu“ i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega.
Vitaker, koja je najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detekivskoj drami „Brodčerč“ zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija na kraju godine, javio je Bi-Bi-Si, a preneo AP. Ona će time postati 13. osoba u ulozi doktora,... »
©2017 Netmark d.o.o.