Ponovo radi BIP

Ponovo radi BIP

Glas Amerike ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo s Beogradskom industrijom piva (BIP), a očekuje se da će do kraja jula svi njihovi proizvodi biti dostupni potrošačima u Srbiji, navodi se u saopštenju. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Gde investirati ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden u započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. “Pivo je zadržalo... »

Nekada najprodavanije u Srbiji - ponovo na traci

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Nekada najprodavanije u Srbiji - ponovo na traci
Beograd -- Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo s Beogradskom industrijom piva.
Kako je saopšteno, očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbiji. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena pošto je kompanija M6-Eden Srbija započela tehničku saradnju s Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas. Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima širom Srbije. BIP pivo proizvodi se i na dalje tamo gde je nastalo - u... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšeno je danas.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo je zadržalo... »

Nekada najprodavanije u Srbiji - sad ponovo na traci

Vesti online ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Kako je saopšteno, očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. - Pivo... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Radio 021 ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva je obnovljena pošto je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbiji. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo je zadržalo... »

Ponovo se proizvodi BIP pivo

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Čuvena pivara "kod Mostara" ponovo proizvodi pivo, koje je dobilo status jednog od simbola bivše SFRJ...
Foto: youtube/screenshot Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas iz te kompanije. "Posebnu pažnju smo posvetili kontroli... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas iz te beogradske pivare. „Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje”, kaže Aleksandar Popovski, direktor M6-Eden Srbija,... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena, nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je iz te beogradske pivare.
Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje, kaže Aleksandar Popovski, direktor M6-Eden Srbija, i dodaje da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji,... »
©2017 Netmark d.o.o.