Gradina: Heroin u gaćama!

Turci “pali” na granici: Kesice sa narkoticima u donjem vešu i čarapi

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Carinski službenici na graničnom prelazu Gradina su u dva slučaja zaplenili narkotike od dvojice Turaka sa austrijskim državljanstvom i od tročlane porodice, opet Turaka, sa francuskih državljanstvom
Carinski službenici u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina proteklog vikenda su u dva slučaja zaplenili manje količine različitih narkotika i to od dvojice Turaka sa austrijskim državljanstvom i od tročlane... »

(Foto) krili drogu u gaćama, a policija ih provalila: Šverceri narkotika ne prezaju ni od čega

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
Carinski službenici u saradnji sa policijom zaplenili su manje količine narkotika, koje su pronašli u donjem vešu jednog Austrijanca turskog porekla. Na graničnom prelazu Gradina manja količina heroina i kokaina otkrivena kada je pretresan BMW M6 austrijskih registarskih oznaka, saopštila je Uprava... »

Gradina: Heroin u gaćama!

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Carinici na prelazu Gradina za vikend su imali zanimljive situacije...
Carinski službenici u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina proteklog vikenda su u dva slučaja zaplenili manje količine različitih narkotika i to od dvojice Turaka sa austrijskim državljanstvom i od tročlane... »

Gradina: Kesice sa narkoticima u donjem vešu i čarapi

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Carinski službenici u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina proteklog vikenda su u dva slučaja zaplenili manje količine različitih narkotika i to od dvojice Turaka sa austrijskim državljanstvom i od tročlane porodice, opet Turaka, sa francuskih državljanstvom.
U oba slučaja osumnjičeni su se vozili automobilima „bmw M6“. Manja količina heroina i kokaina otkrivena je u subotu tokom izlazne kontrole, kada je za detaljan pregled izdvojen „bmw M6“ austrijskih registarskih oznaka, kojim su... »

Kesice sa narkoticima u donjem vešu i u čarapi

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Kesice sa narkoticima u donjem vešu i u čarapi
Carinski službenici u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina proteklog vikenda su u dva slučaja zaplenili manje količine različitih narkotika.
Manja količina heroina i kokaina otkrivena je u subotu tokom izlazne kontrole, kada je za detaljan pregled izdvojen "„BMW M6" austrijskih registarskih oznaka, kojim su na relaciji Austrija - Turska putovala dvojica državljana... »

Krili drogu na u donjem vešu i čarapama: Carinici sprečili šverc narkotika

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Carinski službenici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina, u dva slučaja, 14. i 15. jula 2017. godine, zaplenili manje količine različitih narkotika.
Manja količina heroina i kokaina otkrivena je 15. jula. 2017. godine tokom izlazne kontrole, kada je za detaljan pregled izdvojen „BMW M6“ austrijskih registarskih oznaka. Njime su na relaciji Austrija – Turska putovala dvojica... »

Kesice s narkoticima u donjem vešu i čarapama

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Kesice s narkoticima u donjem vešu i čarapama
Beograd -- Carinski službenici u saradnji s policijom na graničnom prelazu Gradina proteklog vikenda su u dva slučaja zaplenili manje količine različitih narkotika.
Narkotici su zaplenjeni od dvojice Turaka sa austrijskim državljanstvom i od tročlane porodice, opet Turaka, sa francuskih državljanstvom. U oba slučaja osumnjičeni su se vozili automobilima "BMW M6". Manja količina heroina i... »
©2017 Netmark d.o.o.