Brnabić: Verujem da ću izdržati pun mandat

Brnabić: Verujem da ću izdržati pun mandat

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Vučić apelovao je danas na radnike Fijata i vladu, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji, jer dalji štrajk nosi velike rizike.
Vlada radi kao tim, rekla je premijerka Ana Brnabić, navodeći da ne oseća kao hendikep to što iza nje ne stoji nijedna politička partija. Gostujući na RTS premijerka je rekla da veruje da će izdržati pun mandat na tom mestu.... »

Brnabićeva za RTS: Ne treba da igramo ruski rulet sa "Fijatom"

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Brnabićeva za RTS: Ne treba da igramo ruski rulet sa "Fijatom"
Premijerka Srbije Ana Brnabić u ekskluzivnom intervjuu za RTS kaže da Vlada najiskrenije i sa jasnim namerama pokušava da nađe rešenje za slučaj "Fijata", čiji su radnici od 27. juna u štrajku. Smatram da su radnici "Fijata" izmanipulisani, poručuje premijerka. U međunarodnim krugovima niko nije postavljao pitanje Srbiji da bira između Rusije i EU, navodi Brnabićeva.
Ana Brnabić je, gostujući u emisiji Oko ekonomije, rekla da je kao predsednica Vlade u problem štrajka u "Fijatu" ušla iskreno, ali je dodala da smatra da iza štrajka postoji ozbiljna, loša namera. Ovde možete pogledati emisiju... »

Vučić apeluje, rizici su veliki, Brnabić za razgovore o Fijatu

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
VAŠINGTON: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na radnike Fijata i vladu, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji, jer dalji štrajk nosi velike rizike.
„Danas, kada ovde govorimo o lojalnosti radnika kompanijama, što je veoma važan faktor za privlačenje investitora, onda kažu: ''A Kragujevac?'', rekao je Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu. Istakao je da nema mnogo... »

Brnabić: Iza štrajka u Fijatu stoji politički interes

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da iza štrajka zaposlenih u kragujevačkom Fijatu "stoji politički interes i ozbiljno loša namera".
Brnabić je za Radio-televiziju Srbije negirala navode štrajkačkog odbora u Fijatu da ne postoji komunikacija sa Vladom, jer su se sastanci i razgovori od početka štrajka 27. juna dešavali u više navrata. "Očigledno je da postoji... »

Štrajk u fijatu nastavlja se štrajk u "fijatu": Radnici ponovo izlaze na ulice

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Većina zaposlenih u kragujevačkoj fabrici automobila "Fijat" i posle drugog izjašnjavanja odlučila da nastavi štrajk
NEMA pomaka, niti jasnih naznaka raspleta krize u kragujevačkoj fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija". Štrajkači su i danas, posle drugog izjašnjavanja o tome da li su za prekid štrajka, čime bi omogućili da započnu... »

Brnabić: Iza štrajka u Fijatu stoji politički interes

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da iza štrajka zaposlenih u kragujevačkom Fijatu "stoji politički interes i ozbiljno loša namera". Brnabić je za Radio-televiziju Srbije negirala navode štrajkačkog odbora u Fijatu da ne postoji komunikacija sa Vladom, jer su se sastanci i razgovori od... »

Vučić apeluje da se reše problemi u Fijatu

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na Vladu Srbije i radnike fabrike Fijat Krajsler automobili iz Kragujevca da reše probleme u toj kompaniji, navodeći da dalji štrajk nosi velike rizike. Vučić je rekao da nema mnogo informacija o dešavanjima u Fijatu, kao i da je obavešten da su... »

Brnabićeva poručuje: Vlada stoji uz radnike, ali oni su nerazumni!

Pravda ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u Fijatu, ali da postoji "šum u komunikaciji".
- Fijat je, nažalost, još uvek otvoreno pitanje. Ja sam se nadala da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka kako bi već večeras ili sutra ujutro mogli da sednemo, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinare tokom... »

Brnabić: Vlada na strani radnika, hoće da pregovara o svemu osim o povećanju plata

Nova ekonomija ponedeljak, 17. jul 2017.
Rešenje problema nastalih zbog štrajka radnika u kragujevačkoj fabrici sutomobila Fijat je još otvoreno pitanje, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je novinarima u termoelektrani Kostolac rekla da se nada da će radnici prekinuti štrajk i da joj je žao što se zaposleni nisu odazvali na... »

Vučić: Apel da se reši problem u Fijatu, rizici veliki

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na radnike Fijata i vladu, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji, jer dalji štrajk nosi velike rizike.
"„Danas, kada ovde govorimo o lojalnosti radnika kompanijama, što je veoma važan faktor za privlačenje investitora, onda kažu: "A Kragujevac?"", rekao je Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu. Istakao je da nema mnogo... »

Brnabić o Fijatu: Šum u komunikaciji, plašim se...

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Brnabić o Fijatu: Šum u komunikaciji, plašim se...
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u Fijatu, ali da postoji "šum u komunikaciji".
"Fijat je, nažalost, još uvek otvoreno pitanje. Ja sam se nadala da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka kako bi već večeras ili sutra ujutro mogli da sednemo", rekla je Brnabićeva odgovarajući na pitanje novinare tokom... »

Đorđević: Fijat može u svom intetesu da odluči da izmesti proizvodnju

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Ministar za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da je Vlada Srbije u slučaju štrajka radnika fabrike Fijat Krajsler automobili Srbija uradila više nego što je bilo realno moguće i izrazio očekivanje da će radnici prekinuti štrajk jer to nanosi štetu ne samo njima, fabrici, Gradu Kragujevcu, kooperantima već i dolasku novih investitora koji gledaju i kako se radnici ponašaju.
Đorđević je na konferenciji za novinare u Domu Vojske, nakon što se sastao sa predstavnicima Centar za socijalni rad, rekao da nema informacije da Fijat planira da izmesti proizvodnju u Poljsku, ali je dodao da svaka kompanija,... »

Vučić: Govorimo o lojalnosti radnika - kažu: A KG?

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Vučić: Govorimo o lojalnosti radnika - kažu: A KG?
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je na radnike Fijata i vladu, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji.
Kako je naveo, dalji štrajk nosi velike rizike. "Danas, kada ovde govorimo o lojalnosti radnika kompanijama, što je veoma važan faktor za privlačenje investitora, onda kažu: 'A Kragujevac?'", rekao je Vučić, koji boravi u poseti... »

Brnabićeva o "Fijatu": Postoji šum u komunikaciji

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Brnabićeva o "Fijatu": Postoji šum u komunikaciji
Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u "Fijatu" i napominje da postoji "šum u komunikaciji".
Ana Brnabić je, odgovarajući na pitanje novinara tokom posete Termoelektrani "Kostolac B", napomenula da je "Fijat" još otvoreno pitanje. "Nadala sam se da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka, kako bismo već večeras ili... »

Vučić apeluje: Rešiti "Fijat", rizici veliki

Mondo ponedeljak, 17. jul 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na radnike Fijata i Vladu Srbije, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji, jer dalji štrajk nosi velike rizike.
Foto: MONDO/Petar Stojanović Ilustracija "Danas, kada ovde govorimo o lojalnosti radnika kompanijama, što je veoma važan faktor za privlačenje investitora, onda kažu: 'A Kragujevac?'", rekao je Vučić, koji boravi u poseti... »

Brnabić spremna za razgovore, ali "šum u komunikaciji" sa Fijatom

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je uvek spremna da razgovara sa radnicima u Fijatu, ali da postoji "šum u komunikaciji".
- Fijat je, nažalost, još otvoreno pitanje. Ja sam se nadala da će se danas doneti odluka o prestanku štrajka kako bi već večeras ili sutra ujutro mogli da sednemo - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinare tokom posete... »

Vučić: Apel da se reši problem u "Fijatu", rizici veliki

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Vučić: Apel da se reši problem u "Fijatu", rizici veliki
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je na radnike "Fijata" i Vladu, iako je samo manjinski vlasnik, da reše problem u kragujevačkoj kompaniji, jer dalji štrajk nosi velike rizike.
"Danas, kada ovde govorimo o lojalnosti radnika kompanijama, što je veoma važan faktor za privlačenje investitora, onda kažu: 'A Kragujevac?'", rekao je Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu. Istakao je da nema mnogo informacija... »

Đorđević: Fijat može u svom intetesu da odluči da izmesti proizvodnju

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Ministar za rad Zoran Djordjević izjavio je danas da je Vlada Srbije u slučaju štrajka radnika fabrike Fijat Krajsler automobili Srbija uradila više nego što je bilo realno moguće i izrazio očekivanje da će radnici prekinuti štrajk jer to nanosi štetu ne samo njima, fabrici, Gradu Kragujevcu,... »
©2017 Netmark d.o.o.