Povezane vesti

Trka sa vremenom - Tri potpisa, ko će biti licenciran za Spartu?

Trka sa vremenom - Tri potpisa, ko će biti licenciran za Spartu?

Sportske.net 21.07.2017
Nakon uspešno obavljenog posla u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope crveno-beli nastavljaju sa aktivnostima na transfer tržištu. Vicešampion Srbije uspešno je preskočio prve dve prepreke u kvalifikacijama za Ligu Evrope ali ga u trećem kolu… »
Milojević: Bitan nam je bio rezultat, u igri ima mnogo toga da se popravi, ima vremena za napredak

Milojević: Bitan nam je bio rezultat, u igri ima mnogo toga da se popravi, ima vremena za napredak

Sportski žurnal 21.07.2017
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Irtiš i izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa. "Obe utakmice su bile teške, ali mislim da smo zasluženo prošli. Možemo da izvučemo pouke… »
Kvalifikacije za LE: Zvezda siguricom do Sparte

Kvalifikacije za LE: Zvezda siguricom do Sparte

Večernje novosti 21.07.2017
Crveno-beli prema očekivanju savladali Irtiš 2:0 i plasirali se u treće kolo kvalifikacija. Osim prolaza struku kluba i navijače treba da raduje igra Gelora Kange i buđenje Rikardinja. CRVENA zvezda je na suvi kvalitet pobedila Irtiš na stadionu… »
Na redu je Sparta

Na redu je Sparta

Danas 21.07.2017
Fudbaleri Crvene zvezde sigurnom su pobedom nad Irtišom (2:0) prošli u 3. kolo kvalfikacija za Ligu Evrope, gde će im protivnik biti Sparta iz Praga. Do trijumfa su stigli golovima Donalda u 10. minutu iz slobodnog udarca i Srnića u drugom periodu… »
Zvezdi 235.000 evra od UEFA za prolazak dalje, još četiri meča do nagrade od 2,6 miliona

Zvezdi 235.000 evra od UEFA za prolazak dalje, još četiri meča do nagrade od 2,6 miliona

Sportal blic 20.07.2017
Glavni cilj fudbalera Crvene zvezde ove jeseni je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a eliminacijom Irtiša stigli su na četiri utakmice od toga, ujedno i od bogate nagrade UEFA. Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija Učešće u drugoj rundi kvalifiakcija… »
Milojević: Treba da izvučemo pouke od kazahstanskih igrača

Milojević: Treba da izvučemo pouke od kazahstanskih igrača

Sportal blic 20.07.2017
Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, imao je samo reči hvale za svoj tim posle 2:0 protiv Irtiša u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je i rival na njega ostavio snažan utisak. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Po… »
Pešić: I treba da se očekuje mnogo od mene, zato sam i došao

Pešić: I treba da se očekuje mnogo od mene, zato sam i došao

Sportal blic 20.07.2017
Aleksandar Pešić je odigrao samo poslednjih desetak minuta revanša sa Irtišom, ali dovoljno da ga navijači Crvene zvezde nagrade aplauzima. Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija - Uf, prijale su mi ovacije. Možda je to u nekim situacijama opterećenje. U… »

Vesti dana »