Povezane vesti
Trka sa vremenom - Tri potpisa, ko će biti licenciran za Spartu?
Sportske.net 21.07.2017
Nakon uspešno obavljenog posla u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope crveno-beli nastavljaju sa aktivnostima na transfer tržištu. Vicešampion Srbije uspešno je preskočio prve dve prepreke u kvalifikacijama za Ligu Evrope ali ga u trećem kolu… »
Milojević: Bitan nam je bio rezultat, u igri ima mnogo toga da se popravi, ima vremena za napredak
Sportski žurnal 21.07.2017
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Irtiš i izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa. "Obe utakmice su bile teške, ali mislim da smo zasluženo prošli. Možemo da izvučemo pouke… »
Kvalifikacije za LE: Zvezda siguricom do Sparte
Večernje novosti 21.07.2017
Crveno-beli prema očekivanju savladali Irtiš 2:0 i plasirali se u treće kolo kvalifikacija. Osim prolaza struku kluba i navijače treba da raduje igra Gelora Kange i buđenje Rikardinja. CRVENA zvezda je na suvi kvalitet pobedila Irtiš na stadionu… »
Na redu je Sparta
Danas 21.07.2017
Fudbaleri Crvene zvezde sigurnom su pobedom nad Irtišom (2:0) prošli u 3. kolo kvalfikacija za Ligu Evrope, gde će im protivnik biti Sparta iz Praga. Do trijumfa su stigli golovima Donalda u 10. minutu iz slobodnog udarca i Srnića u drugom periodu… »
Zvezdi 235.000 evra od UEFA za prolazak dalje, još četiri meča do nagrade od 2,6 miliona
Sportal blic 20.07.2017
Glavni cilj fudbalera Crvene zvezde ove jeseni je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a eliminacijom Irtiša stigli su na četiri utakmice od toga, ujedno i od bogate nagrade UEFA. Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija Učešće u drugoj rundi kvalifiakcija… »
Milojević: Treba da izvučemo pouke od kazahstanskih igrača
Sportal blic 20.07.2017
Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, imao je samo reči hvale za svoj tim posle 2:0 protiv Irtiša u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je i rival na njega ostavio snažan utisak. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Po… »
Pešić: I treba da se očekuje mnogo od mene, zato sam i došao
Sportal blic 20.07.2017
Aleksandar Pešić je odigrao samo poslednjih desetak minuta revanša sa Irtišom, ali dovoljno da ga navijači Crvene zvezde nagrade aplauzima. Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija - Uf, prijale su mi ovacije. Možda je to u nekim situacijama opterećenje. U… »
Vesti dana »
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Nova pre 49 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji danas na istoku i jugozapadu oblačno, u ostalim delovima zemlje sunčano
Vesti online pre 19 minutajoš 12 povezanih
Počeo trgovinski rat: Kina uvodi dodatne carine na američke proizvode
Pravda pre 43 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Sudar autobusa u Zemunu: Jedan od vozača zaspao za volanom i prešao na levu stranu, ima povređenih
Nova pre 49 minutajoš 10 povezanih