Povezane vesti
Dosad se nije oglašavala: Dara Bubamara je ponovo zaljubljena i evo šta kaže o tome!
Blic 21.07.2017
Pevačica Dara Bubamara ponovo je zaljubljena! Iako je nakon kraha bračne zajednice sa Milanom Kesićem odlučila da o novoj ljubavi ne progovara, ovaj put je otkrila detalj. - Srećna sam, zaljubljena sam i ispunjena sam - napisala je Dara. Pogledajte… »
(Foto) dosad je ćutala o novom dečku: Dara Bubamara priznala da je zaljubljena, a evo šta kaže na tu temu
Kurir 21.07.2017
Pevačica Dara Bubamara ne krije da je ponovo zaljubljena. Pevačica je nakon kraha braka sa Milanom Kesićem odlučila da o novoj ljubavi ne progovara, ovaj put je otkrila detalj. Dara je na svom Instagram profilu objavila sliku sa zanimljivom porukom… »
Vesti dana »

Gore društvene mreže - oglasio se Kilijan Mbape: Najbolji strelac u istoriji PSŽ imao je šta da poruči prvaku Lige šampiona
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Danas pre 3 satajoš 2 povezane