Povezane vesti
Umro glumac Džon Herd
Politika 22.07.2017
VAŠINGTON - Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca malenog Kevina iz prva dva dela filma „Sam u kući”, umro je u 72. godini u Kaliforniji. Herd je pronađen mrtav u petak u hotelskoj sobi u Palo Altu u Kaliforniji, objavio je TMZ… »
Umro američki glumac Džon Herd
RTS 22.07.2017
Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca u filmovima „Sam u kući“ preminuo je u 73. godini, javljaju američki mediji. Sajt Ti-Em-Zi javio je da je glumac pronađen mrtav u sobi hotela u Palo Altu u Kaliforniji gde se oporavljao od manje… »
Umro glumac iz filma "Sam u kući"
Mondo 22.07.2017
Pronađen mrtav u hotelskoj sobi, nadležni organi istražuju slučaj. Foto: YouTube Glumac Džon Herd, najpoznatiji po filmovima "Sam u kući", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Sobarica u hotelu u Palo Altu, u američkoj državi Kalifornija… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 28 minutajoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 4 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 48 povezanih