Povezane vesti
Umro glumac Džon Herd
Politika 22.07.2017
VAŠINGTON - Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca malenog Kevina iz prva dva dela filma „Sam u kući”, umro je u 72. godini u Kaliforniji. Herd je pronađen mrtav u petak u hotelskoj sobi u Palo Altu u Kaliforniji, objavio je TMZ. Kancelarija… »
Umro američki glumac Džon Herd
RTS 22.07.2017
Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca u filmovima „Sam u kući“ preminuo je u 73. godini, javljaju američki mediji. Sajt Ti-Em-Zi javio je da je glumac pronađen mrtav u sobi hotela u Palo Altu u Kaliforniji gde se oporavljao od manje operacije… »
Umro glumac iz filma "Sam u kući"
Mondo 22.07.2017
Pronađen mrtav u hotelskoj sobi, nadležni organi istražuju slučaj. Foto: YouTube Glumac Džon Herd, najpoznatiji po filmovima "Sam u kući", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Sobarica u hotelu u Palo Altu, u američkoj državi Kalifornija, pronašla je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kordon policije razdvaja Kraljevčane i pristalice SNS: Dat rok od 48 sati da se objave imena policajaca koji su tukli građane
Nova pre 8 minutajoš 30 povezanih

Gaćinović objasnio Poljacima: '' Mi igramo najbolje kada je najteže''
Sportske.net pre 43 minutajoš 42 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 238 povezanih

(BLOG) Naprednjaci "čuvaju" prostorije SNS u Kraljevu, Pazarci traže da se puste uhapšeni
N1 Info pre 8 minutajoš 24 povezane