Povezane vesti
Umro glumac Džon Herd
Politika 22.07.2017
VAŠINGTON - Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca malenog Kevina iz prva dva dela filma „Sam u kući”, umro je u 72. godini u Kaliforniji. Herd je pronađen mrtav u petak u hotelskoj sobi u Palo Altu u Kaliforniji, objavio je TMZ. Kancelarija… »
Umro američki glumac Džon Herd
RTS 22.07.2017
Američki glumac Džon Herd, poznat po ulozi oca u filmovima „Sam u kući“ preminuo je u 73. godini, javljaju američki mediji. Sajt Ti-Em-Zi javio je da je glumac pronađen mrtav u sobi hotela u Palo Altu u Kaliforniji gde se oporavljao od manje operacije… »
Umro glumac iz filma "Sam u kući"
Mondo 22.07.2017
Pronađen mrtav u hotelskoj sobi, nadležni organi istražuju slučaj. Foto: YouTube Glumac Džon Herd, najpoznatiji po filmovima "Sam u kući", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Sobarica u hotelu u Palo Altu, u američkoj državi Kalifornija, pronašla je… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 21 minutajoš 4 povezane

Au! Aleksandra Babejić se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 "Imam snimke Mine Vrbaški sa hodočašća" - Spomenula Kristinu Spalević: "Znam dosta o njoj"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana

Maja i Janjuš već završili u krevetu Ne mogu da se obuzdaju, osamili se u izolaciji i prešli na stvar (video)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane