Повезане вести
Леонарда "боли" примицач, а доктор црно-белих каже: Сви здрави осим Стевановића
Вести онлине 23.07.2017
Да нешто не штима у Хумској у вези са Бразилцем Леонардом и наводном повредом због које је пропустио меч са Мачвом у суботу, доказ су и речи доктора тима, Илије Росића. - Здравствени билтен Партизана је такав да су сви играчи… »
Доктор Партизана ‘зачинио’ чорбу: Леонардо повређен?
Хот спорт 23.07.2017
И даље је главна тема у медијима шта се догађа између Партизана и Леонарда да Силве Соузе, а после обраћања играча, за медије је говорио и доктор црно-белих. Јело се сервира топло, освета хладна, а чорба је одлична само када је… »
"Не постоји проблем са Леонардом"
Вести онлине 23.07.2017
Док су медији известили о физичком сукобу Ивице Илиева и Леонарда, у Хумској то негирају. Кажу да нема проблема са "кариоком", иако и "птице на грани" знају да није баш тако. - Све је у реду. Не постоји проблем са Леонардом. У… »
Огласио се Леонардо - Ево зашто је пропустио меч са Мачвом!
Спортске.нет 23.07.2017
Партизанов Бразилац проговорио о томе зашто је прескочио дуел са Мачвом и да ли ће бити у тиму за дуел са Олимпијакосом. Фудбалски клуб Партизан уписао је први првенствени тријумф пошто је на старту Супер лиге савладао шабачку… »
Лекар Партизана тврди да Леонардо није повређен
Моззарт спорт 23.07.2017
"Здравствени билтен Партизана је такав да су сви играчи здрави, осим Алена Стевановића који је већ дуже време повређен", рекао је Илија Росић за Б92. Да нешто не штима у Партизан када је у питању Бразилац Леонардо малтене је… »
Леонардо: Нисам негативац! Више од свега хоћу да играм против Олимпијакоса
Моззарт спорт 23.07.2017
“Осетио сам бол у примицачу и то је све. И даље имам мали бол, али сам јутрос тренирао и сигуран сам да ћу последњи тренинг пред утакмицу са Олимпијакосом успети да одрадим максималним интензитетом.“. Да ли се то делимично… »
Михајловић: Не знам ни ко игра у Олимпијакосу, али ако хоћеш у елиту, мораш неког јаког да победиш
Спортал блиц 23.07.2017
Фудбалер Партизана Немања Михајловић честитао је Мачви на игри јер се није бранила у поразу од црно-белих (6:1) на старту првенства Србије, али и истакао да једва чека дуел са Олимпијакосом у 3. колу квалификација за Лигу… »
Сејдуба Сума: Најскупље појачање, а спреман да игра 20 минута?
Вести онлине 23.07.2017
Сејдуба Сума дебитовао је за Партизан у мечу првог кола Суперлиге Србије против Мачве, коју су црно-бели добили са убедљивих 6:1. Изгледао је солидно на терену, али је видно да му недостаје физичке спреме, што је мало чудно када… »
"Шестица" је сјајна увертира за Олимпијакос
Мондо 23.07.2017
Фудбалери Партизана сложни да им висока победа над Мачвом на старту Суперлиге много значи пред битан меч у квалификацијама за Лигу шампиона. Фото: МН Пресс Партизан је "разнео" Мачву у првој рунди нове сезоне Суперлиге. Шампион… »
Црно-бели сложни: Победа над Мачвом добра увертира за Олимпијакос
Хот спорт 23.07.2017
Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић рекао је да његова екипа није вечерас боље могла да почне одбрану титуле, победом од 6:1 против Мачве, и да је тај дуел добра увертира за утакмицу против Олимпијакоса, у квалификацијама за Лигу… »
Ђукић: Рачунамо на Леонарда, ако он рачуна на нас
Вечерње новости 22.07.2017
Уторак је далеко, од мене не зависи ништа, већ од њега највише. Битан је његов став и његова жеља. Сума није спреман за више од 20 минута против Олимпијакоса - каже тренер Партизана. Фудбалери Партизана убедљивом победом… »
Задовољан после мачве: Ђукић има посебну поруку за Леонарда
Спортал блиц 22.07.2017
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је задовољан понашањем екипе у победи од 6:1 над Мачвом на почетку Суперлиге и додао да рачуна на Леонарда, али да је важна жеља Бразилца да остане у клубу. Фото: Душан… »
Црно-бели силовити и без Леонарда
Вечерње новости 22.07.2017
Партизан распуцан на старту сезоне против Мачве (6:1), Бразилац изостављен из протокола. Ђукић: Није тренирао у петак и нормално је да га нема у тиму. Сума одиграо последњих пола сата. КРЕНУО је “ваљак” силовито и распуцано у… »
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана