Povezane vesti
Makedonski premijer Zaev u BiH, susret sa zvaničnicima
Studio B 23.07.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev boravi u službenoj poseti BiH, gde će se danas sresti sa tamošnjim zvaničnicima.Zaev i Zvizdić:Multietničke države Balkana temelj ideje EU. Fena navodi da će predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić najpre dočekati… »
Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice sa Vučićem
Kurir 23.07.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev, zajedno sa delegacijom vlade ove zemlje, boravi u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini. Zaev je u Sarajevu otkrio i kako je razrešio sve nedoumice koje je imao sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. "Srbija nije… »
Zaev: Rešio sam sve nesuglasice sa Vučićem
Vesti online 23.07.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da je su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da će sarađivati. On je u intervjuu za regionalnu televiziju N1 kazao da su Srbi i Makedonci bliski narodi, kao i da… »
Makedonija jača saradnju sa BiH
Večernje novosti 23.07.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev i privrednici ovog vikenda u zvaničnoj poseti Sarajevu. Ekonomska saradnja dveju zemalja sledeće godine biće povećana za 100 miliona KM. EKONOMSKA saradnja BiH i Makedonije prošle godine iznosila je 300 miliona maraka i… »
Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem
Sputnik 23.07.2017
„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da ćemo sarađivati“, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev. On je naveo da su Srbi i Makedonci bliski narodi, da građani dveju zemalja žele dobru saradnju i da… »
Zaev: Srbija je veliki prijatelj Makedonije
RTS 23.07.2017
Predsednik Vlade Makedonije Zoran Zaev rekao je u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dodatno unapređeni dobri odnosi koji postoje između dve zemlje. Ističe da su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razjasnili… »
Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem
N1 Info 23.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da ćemo sarađivati, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev za N1. On je naveo da su Srbi i Makedonci bliski narodi, da građani dve zemlje žele dobru saradnju i da… »
Zaev:Srbija veliki prijatelj Makedonije,da unapredimo odnose
Studio B 23.07.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dodatno unapređeni dobri odnosi koji postoje između dve zemlje. „I predsednik Srbije i novi premijer i ministar spoljnih poslova… »
Zaev: Srbija veliki prijatelj Makedonije
Sputnik 23.07.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dodatno unapređeni dobri odnosi koji postoje između dve zemlje. „I predsednik Srbije i novi premijer i ministar spoljnih poslova su… »
Zaev: Srbija veliki prijatelj Makedonije!
Vesti online 23.07.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dodatno unapređeni dobri odnosi koji postoje između dve zemlje. - I predsednik Srbije i novi premijer i ministar spoljnih poslova… »
Zaev u Sarajevu: Srbija je veliki prijatelj Makedonije, tražimo joj odobrenje za...
Pravda 23.07.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dobri odnosi biti još unapređeni. "I predsednik Srbije i novi premijer i ministar spoljnih poslova su prijatelji Makedonije i mi gledamo… »
Zaev u Sarajevu: Srbija je veliki prijatelj Makedonije, želimo da to prijateljstvo napreduje
Kurir 23.07.2017
SARAJEVO - Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija veliki prijatelj Makedonije i da se nada da će biti dodatno unapređeni dobri odnosi koji postoje između dve zemlje. "I predsednik Srbije i novi premijer i ministar… »
Vesti dana »
(Video) Više od 200 vatrogasaca gasi požar: Vatra u Njujorku zahvatila vrh solitera
Blic pre 39 minutajoš 30 povezanih
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 19 minutajoš 27 povezanih