Povezane vesti
Kljajić: "Mnogo mi je krivo"
Sportske.net 03.08.2017
Golman Partizana izjavo da mnogo žali za prvim primljenim golom na sinoćnoj utakmici protiv Olimpijakosa, kao i da su crno-beli pokazali da imaju kvalitet da se nose sa klubovima poput grčkog šampiona. Partizan je sinoć u Atini igrao nerešeno 2:2 sa… »
Golman - prokletstvo staro koliko i fudbal
Mozzart sport 03.08.2017
"Bilo mi je mnogo krivo... Posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video", pravda se Filip Kljajić posle onog kiksa sinoć u Pireju. Svi mogu da pogreše i svima jednom bude oprošteno, samo… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Bejrut na udaru izraelskih snaga, Iran postavio uslove za okončanje rata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 71 povezana
Šta se ovo dešava u Madridu - Real uništava Mančester Siti: Fantastični Valverde het-trikom razbio "građane", nestvarni Bodo nastavlja sa senzacijama!
Kurir pre 22 minutajoš 41 povezana
HNV za „Vreme“ o izjavi da „svi Hrvati jesu ustaše“: Da se izjasni Skupština Vojvodine
Vreme pre 2 satajoš 26 povezanih
Iran oborio više od 100 dronova; Tramp: Dva puta smo ih nokautirali; Iran napada Kaliforniju? Mine u Ormuzu (foto/video)
Večernje novosti pre 22 minutajoš 97 povezanih
Košarkašice Srbije pobedile Island u Novom Sadu, overile plasman u drugi krug kvalifikacija za EP
Radio 021 pre 37 minutajoš 32 povezane