Povezane vesti

Za uhapšene Srbe i Ruse deportacija i novčana kazna

Dnevnik 09.08.2017
PRIŠTINA: Grupa od 11 Srba i Rusa, koja je juče privedena kod Podujeva, kažnjena je novčanom kaznom od po 250 evra i po 20 evra paušala koje će platiti sudu. Nakon što plate kazne, Kosovska policija će ih sprovesti do najbližeg prelaza -… »

Za uhapšene Srbe i Ruse deportacija i novčana kazna

RTV 09.08.2017
PRIŠTINA/MEDVEĐA - Grupa od 11 Srba i Rusa, koja je juče privedena kod Podujeva, kažnjena je novčanom kaznom od po 250 evra i po 20 evra paušala koje će platiti sudu. Nakon što plate kazne, Kosovska policija će ih sprovesti do najbližeg prelaza… »

Sa ćerkine svadbe u kosovski zatvor Kosovske vlasti oslobodile grupu Srba i Rusa: Platili kauciju od po 250 evra

Večernje novosti 09.08.2017
Kosovske vlasti oslobodile su u sredu uveče oko 21,00 sat jedanaestoro srpskih i ruskih državljana koje je kosovska policija uhapsila u utorak popodne na administrativnoj liniji podujevske opštin. PRIŠTINA - Kosovske vlasti oslobodile su u sredu… »

KiM: Uhapšeno pet srpskih i šest ruskih državljana

Večernje novosti 09.08.2017
Šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno je juče na Kosovu zbog ilegalnog prelaska administrativne linije. PRIŠTINA - Šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno je danas na Kosovu zbog ilegalnog prelaska administrativne linije, saopštila… »

Istražni pritvor za Srbe i Ruse uhapšene kod Podujeva

RTS 09.08.2017
Grupi od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti, koji su juče uhapšeni kod Podujeva, određen je istražni pritvor od 48 sati, rečeno je RTS-u u kosovskoj policiji. O daljem postupku odlučuje tužilac nakon ispitivanja. Kosovska policija je juče… »

Ruska ambasada potvrdila hapšenje šest državljana na Kosovu

Dnevnik 09.08.2017
PRIŠTINA : Ruska ambasada u Srbiji potvrdila je danas da je policija na Kosovu uhapsila šest ruskih državljana, javljaju prištinski mediji. "Čim su ruski državljani uhapšeni, predstavnik ambasade Rusije u Prištini se pozabavio tim pitanjem"… »

Grupi uhapšenih Rusa i Srba na Kosovu određeno policijsko zadržavanje od 48 časova

Blic 09.08.2017
Grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana, koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije, odredjeno je zadržavanje od 48 časova, a o dalje postupku odlučiće nadležno tužilaštvo posle… »

ÐUrić: Samovolja policije, pritvorene hitno pustiti

Press 09.08.2017
Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić najoštrije je danas osudio tretman kojem je, ističe, samovoljom pokrajinske policije i pravosuđa, izložena grupa građana Srbije i Rusije, privedena u blizini administrativne linije prilikom posete Kosovu i… »

Đurić: Pustiti uhapšene državljane Rusije i Srbije

Beta 09.08.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić danas je zatražio da hitno bude puštena grupa ruskih i srpskih državljana koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije izmedju Kosova i Srbije. "Najoštrije… »

Đurić: Samovolja policije, pritvorene hitno pustiti

Večernje novosti 09.08.2017
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić najoštrije je danas osudio tretman kojem je izložena grupa građana Srbije i Rusije, privedena u blizini administrativne linije prilikom posete Kosovu i Metohiji. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić… »

Đurić: Pustiti uhapšene državljane Rusije i Srbije

Novi magazin 09.08.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je zatražio da hitno bude puštena grupa ruskih i srpskih državljana koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije. "Najoštrije… »

Đurić zahteva puštanje uhapšenih na Kosovu

Danas 09.08.2017
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić osudio je tretman kojem je izložena grupa građana Srbije i Rusije, privedena u blizini administrativne linije prilikom posete Kosovu, kao i pokušaje političke zloupotrebe ovog slučaja, te zahteva da oni hitno… »

Grupi uhapšenih Srba i Rusa zadržavanje do 48 sati

B92 09.08.2017
Priština -- Grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana koji su uhapšeni kod Podujeva određeno je zadržavanje od 48 časova. Oni su uhapšeni zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije. O daljem postupku odlučiće… »

Grupi uhapšenih Rusa i Srba određeno zadržavanje od 48 sati

Novi magazin 09.08.2017
Grupi od šest ruskih i pet srpskih državljana, koji su uhapšeni kod Podujeva zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosova i Srbije, određeno je zadržavanje od 48 časova, a o dalje postupku odlučiće nadležno tužilaštvo posle… »

Među uhapšenima na Kosovu šest žena

Danas 09.08.2017
U grupi od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti koje je kosovska policija uhapsila na području sela Medragovac, u opštini Podujevo, je šest žena, a svih petoro Srba su iz opštine Medveđa, saznaje danas FoNet u Medveđi. Među šest žena su četiri… »

Uhapšeni Rusi i Srbi zbog ilegalnog ulaska na Kosovo

Blic 09.08.2017
Kosovska policija uhapsila je danas ukupno 11 srpskih i ruskih državljana zbog ilegalnog ulaska na Kosovo. Među uhapšenima su šest Rusa i pet Srba, prenosi radio "Kontakt Plus". Granična policija je, navode u saopštenju, došla do informacija da će… »

Kosovska Policija uhapsila 11 Srba i Rusa nadomak Podujeva!

Press 09.08.2017
Kosovska policija uhapsila je jedanaest srpskih i ruskih državljana zbog navodnog ilegalnog ulaska na Kosovo, piše radio "Kontakt plus". Foto: Tanjug U saopštenju policije se navodi da je uhapšeno pet srpskih i šest ruskih državljana. Granična… »

Srbi i Rusi ostaju u pritvoru na Kosovu

Mondo 09.08.2017
Grupi od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti, koji su juče uhapšeni kod Podujeva, određen je istražni pritvor od 48 sati, rečeno je RTS-u u kosovskoj policiji. Foto: MONDO - Petar Stojanović ilustracija O daljem postupku odlučuje tužilac nakon… »

Srbi i Rusi uhapšeni kod Podujeva u pritvoru

Politika 09.08.2017
Priština - Grupi od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti, koji su uhapšeni kod Podujeva, određen je istražni pritvor od 48 sati, rečeno je RTS-u u kosovskoj policiji. O daljem postupku odlučuje tužilac nakon ispitivanja. Šest ruskih i pet srpskih… »

Priština: Uhapšenim Srbima i Rusima određen pritvor

B92 09.08.2017
Grupi od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti, koji su uhapšeni kod Podujeva, određen je istražni pritvor od 48 sati, rečeno je RTS-u u kosovskoj policiji. O daljem postupku odlučuje tužilac nakon ispitivanja. Šest ruskih i pet srpskih državljana… »

Pet srpskih državljana i šest Rusa uhapšeno na Kosovu

Blic 09.08.2017
Šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno je na Kosovu zbog ilegalnog prelaska administrativne linije, saopštila je Kosovska policija. Oni su uhapšeni juče. Kosovska policija je, dodaje se u saopštenju, prethodno došla do informacije da će… »

Na Kosovu uhapšeno 11 Srba i Rusa

Danas 09.08.2017
Šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno je danas na Kosovu zbog "ilegalnog prelaska granice", saopštila je Kosovska policija. Kako se navodi u saopštenju, Kosovska policija je prethodno došla do informacije da će srpski i ruski građani kod… »

KiM: Uhapšeno pet srpskih i šest ruskih državljana

Politika 09.08.2017
PRIŠTINA – Šest ruskih i pet srpskih državljana uhapšeno je danas na Kosovu zbog ilegalnog prelaska administrativne linije, saopštila je Kosovska policija. Kosovska policija je, dodaje se u saopštenju, prethodno došla do informacije da će srpski… »

Vesti dana »