Povezane vesti

Niko kao Ivana: Španovićeva jedina letela ove godine preko 7,20, a kakva joj je konkurencija u finalu?

Niko kao Ivana: Španovićeva jedina letela ove godine preko 7,20, a kakva joj je konkurencija u finalu?

Sportal blic 10.08.2017
Ivana Španović će u petak, od 20.10 po srednjeevropskom vremenu, na Svetskom prvenstvu u atletici otpočeti borbu za medalje, a od 12 učesnica finala skoka u dalj ona ima najbolje ostvarenje u 2017. Foto: Tanjug/AP Ivana Španović Njen rezultat od… »
Španovićeva iz prvog pokušaja skočila u finale!

Španovićeva iz prvog pokušaja skočila u finale!

Press 10.08.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović plasirala se u finale skoka u dalj, pošto je večeras u kvalifikacijama skočila 6,62 metara. Foto: EPA/Diego Azubel Taj rezultat, koji je osam centimatara slabiji od kvalifikacione norme, Ivana je ostvarila… »
Španović: Sve kako smo planirali

Španović: Sve kako smo planirali

Mondo 10.08.2017
Srpska atletičarka posle plasmana u finale Svetskog prvenstva izjavila: " Bilo je jako hladno i izuzetno sam zadovoljna što sam, kako smo i planirali, sa jednim izvedenim skokom obezbedila ulazak u finale". Jedan skok i finale! Toliko je bilo dovoljno… »
Španovićeva u finalu: Ivana u petak skače za medalju

Španovićeva u finalu: Ivana u petak skače za medalju

Večernje novosti 09.08.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović plasirala se u finale skoka u dalj, pošto je večeras u kvalifikacijama skočila 6,62 metara. ZALETIŠTE skoka u dalj izgledalo je kao staza za stiplčez od silnih barica, a Ivana Španović je umesto granice… »
Ide po medalju: Ivana Španović: Sve je bilo kako smo planirali

Ide po medalju: Ivana Španović: Sve je bilo kako smo planirali

Sportal blic 09.08.2017
Naša atletičarka Ivana Španović rekla je da je zadovoljna plasmanom u finale Svetskog prvenstva u skoku udalj. Foto: DIEGO AZUBEL / EPA; Ivana Španović - Bilo je jako hladno i izuzetno sam zadovoljna što sam, kako smo i planirali, sa jednim… »
Kiša ih namučila: Ivanin jedini skok, povlačenje i plasman u finale

Kiša ih namučila: Ivanin jedini skok, povlačenje i plasman u finale

Sportal blic 09.08.2017
Naša najbolja atletičarka Ivana Španović samo jednom je skakala u polufinalu skoka udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu i rezultatom 6,62 metra prošla u finale (petak, 20.10). Foto: EPA; Ivana Španović Jaka kiša u Londonu stvarala je problem… »

Vesti dana »