Povezane vesti
Maja Žeželj: Na TV radi svako ko zna azbuku!
Večernje novosti 11.08.2017
Prezenterka Dnevnika u 19 na N1 Maja Žeželj o novinarstvu, uticaju televizije, gledaocima, kolegama: Mi pravimo program, gledalac bira, a ja zaista ne znam da li sam tehno-optimista ili tehno-pesimista. VODITELjSKU karijeru Maja Žeželj započela je… »
Žalosno: Svako ko zna azbuku postaje voditelj
Mondo 11.08.2017
Voditeljka je osudila nepoznavanje jezika onih koji se bave poslom na televiziji. Foto: YouTube Voditeljka Maja Žeželj je svoju karijeru započela pre 20 godina i za to vreme se suočila sa različitim izazovima. Ona je već tri protekle godine… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest ispred Devete beogradske, u Čačku u štrajku vrtići: Blokada ministarstva kulture
Nova pre 10 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 21 minutajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 10 minutajoš 23 povezane
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih