Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 64

Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 64

Politika subota, 12. avgust 2017.
NjU DELHI - Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP.... »

Indija: Broj dece umrle u bolnici porastao na 64

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Indija: Broj dece umrle u bolnici porastao na 64
NJU DELHI - Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64, saopštili su danas zvaničnici.
Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP. Zvaničnici su dodali da je otvorena istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S.... »

Tragedija u indiji: 64 dece umrlo u bolnici

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da... »

Indija: Deca preminula u bolnici zbog manjka kiseonika

Novi magazin subota, 12. avgust 2017.
Najmanje 60 dece je umrlo u bolnici u Indiji, saopštili su danas lokalni zvaničnici, a mediji prenose da je razlog nedostatak kiseonika.
"Otvorili smo istragu i danas očekujemo objavljivanje preliminarnog izveštaja. Da, 60 pacijenata je umrlo u bolnici u prethodnih pet dana ali ne verujemo da su smrti povezane sa nedostatkom kiseonika", rekao je zvaničnik policije... »

Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 60

Dnevnik subota, 12. avgust 2017.
NjU DELHI: Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici.
Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP.Zvaničnici su dodali da je otvorena istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S.... »

U bolnici umrlo 60 dece, Roditelji: NIje bilo kiseonika

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: U bolnici umrlo 60 dece, Roditelji: NIje bilo kiseonika
Nju Delhi -- Najmanje 60 dece je umrlo u bolnici u Indiji, saopštili su lokalni zvaničnici, a mediji prenose navode roditelja umrle dece da je razlog nedostatak kiseonika.
"Otvorili smo istragu i danas očekujemo objavljivanje preliminarnog izveštaja. Da, 60 pacijenata je umrlo u bolnici u prethodnih pet dana ali ne verujemo da su smrti povezane sa nedostatkom kiseonika", rekao je zvaničnik policije... »

(Video) Horor u indiji: 60 mališana umrlo u bolnici zbog nedostatka kiseonika!

Kurir subota, 12. avgust 2017.
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da se strahuje da bi broj žrtava moga da bude i veći. Zvaničnici su dodali... »

Smrt desetaka djece zbog prekida isporuke kisika bolnici

Al Jazeera subota, 12. avgust 2017.
Kao dodatni uzrok smrti 60 djece navodi se encefalitis, indijska bolnica ostala bez boca kisika zbog duga isporučiocu.
Broj djece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh zbog encefalitisa i problema sa isporukama kisika, porastao je na 60, saopćili su danas zvaničnici. Oni su naveli kako... »

Užas na dečjem odeljenju: Umrlo 60 dece!

Mondo subota, 12. avgust 2017.
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60. Strahuje se da bi bilans mogao da bude još veći.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Među decom koja su preminula su bebe, ali i deca do 12 godina starosti. Lokalni zvaničnici odbacili su optužbe da su deca preminula zbog nedostatka kiseonika u gradu Gopakpur u državi Utar... »

Umrlo 60 dece u bolnici u Indiji

RTS subota, 12. avgust 2017.
RTS: Umrlo 60 dece u bolnici u Indiji
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60.
Zvaničnici su naveli da se strahuje da bi broj mrtvih mogao da poraste, prenosi AFP. Otvorena je istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla je... »

Tragedija: Umrlo 60-oro dece u bolnici, roditelji tvrde: "Uzrok smrti nedostatak kiseonika na dečijem odeljenju"

Blic subota, 12. avgust 2017.
Roditelji najmanje 60-oro dece koja su u protekla tri dana preminula u bolnici u gradu Gorakpur u indijskoj državi Utar Pradeš tvrde da je uzrok smrti nedostatak kiseonika na dečijem odeljenju.
Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla je negirao optužbe lokalnih medija po kojima je razlog smrti dece manjak kiseonika, do kojeg je navodno došlo jer je privatni dobavljač prestao da isporučuje kiseonik zbog neplaćenih... »

Horor u indiji: U bolnici umrlo 30 dece za tri dana

Blic subota, 12. avgust 2017.
U tri dana 30 dece je umrlo u bolnici u indijskoj državi Utar Pradeš od posledica encefalitisa ili problema tokom porođaja, izjavio je viši zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla.
On je odbacio optužbe okružnih zvaničnika da je uzrok smrti dece nedostatak kiseonika nakon što je privatna kompanija, koja je bila snabdevač, uzela opremu zbog neisplaćenih dugova uprave bolnice. U saopštenju zvaničnika se... »

Tragedija: Umrlo 30 dece u bolnici u severnoj Indiji

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Tridesetoro dece je umrlo od srede u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama
Tridesetoro dece je umrlo od srede u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama, izjavio je danas indijski doktor R. S. Šukla. On je negirao optužbe lokalnih medija po kojima... »
©2017 Netmark d.o.o.