Povezane vesti
Ivana: Da li za zlatnu? Procenite sami
Večernje novosti 12.08.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja je osvojila četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Londonu, izjavila je da je jako želela medalju i da nije ovako zamišljala ishod takmičenja. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja je… »
Španović: Bila sam sposobna za medalju
Danas 12.08.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je posle četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Lonodnu da je imala mnogo problema tokom takmičenja. „Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na… »
Ivana šampionski: Idemo dalje
Mondo 12.08.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović posle neverovatnog peha smogla snage da prizna: "Ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi". Neke stvari u životu su, jednostavno, neverovatno. Jednostavno se dese i vi tu ne možete ništa. Takva… »
Vesti dana »
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 1 satjoš 3 povezane