Ima li zaraženih jaja na srpskom tržištu?

Ima li zaraženih jaja na srpskom tržištu?

Vesti online subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. - Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

"Posle ovog s Hrvatima, predlog Vučića potrebniji"

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: "Posle ovog s Hrvatima, predlog Vučića potrebniji"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da je Srbija morala da reaguje na odluku Hrvatske da poveća takse da bi zaštitila interese voćara i povrtara.
Posle tog slučaja, kako kaže, se još više vidi potreba da se, što je predlog predsednika Aleksandra Vučića, uklone sve barijere i uspostavi carinska unija u regionu. Ministar je rekao da od petka nema zastoja prilikom izvoza u... »

"NIje ekstremna suša kao 2012., ali ponegde jeste"

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: "NIje ekstremna suša kao 2012., ali ponegde jeste"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja.
Nedimović je na RTS-u kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti odgovarajuće mere. Prema njegovim rečima, najviše ima problema na području srednjeg Banata, kao i u opštinama... »

Suša najgora u srednjem Banatu, Žablju, Titelu...

Radio 021 subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je danas da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja.
On je, gostujući na RTS-u, kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti odgovarajuće mere. Prema njegovim rečima, najviše ima problema na području srednjeg Banata, kao i u... »

Nedimović: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu, uskoro set mera zbog suše

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno... »

Ministar poručuje: Građani da budu spokojni, zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

Kurir subota, 12. avgust 2017.
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović... »

Ima problema zbog suše, ali biće dovoljno poljoprivrednih proizvoda

Novi magazin subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da u Srbiji postoji problem zbog suše, posebno na poljima kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz.
On je za RTS rekao da će do kraja avgusta pratiti stanje i utvrditi kolika je šteta, ali je dodao da suša ove godine nije kao što je bila 2012. godine, kada je bila ekstremna. "Na pojedinim područjima imamo ugrožene kulture, a... »

Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja

Danas subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja i da građani mogu da budu... »

Nedimović: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

Politika subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao... »

Uskoro set mera zbog suše

Glas Zapadne Srbije subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je danas da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja. Nedimović je gostujući na RTS-u kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti... »

U panici 17 zemalja,"građani Srbije mogu da budu spokojni"

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: U panici 17 zemalja,"građani Srbije mogu da budu spokojni"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom.
On je dodao da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli... »

Nedimović: Ima problema zbog suše, ali biće dovoljno poljoprivrednih proizvoda

Beta subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da u Srbiji postoji problem zbog suše, posebno na poljima kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. On je za RTS rekao da će do kraja avgusta pratiti stanje i utvrditi kolika je... »

Nedimović: U Srbiji nema zaraženih jaja

Blic subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. "Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

Nedimović: Na našem tržištu nema zaraženih jaja

Nova ekonomija subota, 12. avgust 2017.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže za RTS da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja. Branislav Nedimović rekao je... »

Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. "Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

Nedimović: Potreba za carinskom unijom

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Nedimović: Potreba za carinskom unijom
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je izjavio danas da je Srbija morala da odreaguje na ishitrenu odluku Hrvatske da poveća takse da bi zaštitila interese srpskih voćara i povrtara i da se posle tog slučaja još više vidi potreba da se, što je predlog predsednika Aleksandra Vučića, uklone sve barijere i uspostavi carinska unija u regionu.
Ministar je rekao da od juče nema zastoja prilikom izvoza u Hrvatsku poljoprivrednih proizvoda, odnosno da je sve vraćeno na režim od pre 15. jula. On je kazao da smo se vratili na režim od pre toga u pogledu voća, povrća i svega... »

Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja

RTS subota, 12. avgust 2017.
RTS: Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže za RTS da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja.
Branislav Nedimović rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da zaraženih jaja na srpskom tržištu nije bilo i da građani mogu da budu mirni. "Naša veterinarska inspekcija uredno vodi evidenciju, sve je pod kontrolom i srpski prostor... »

Glasanje na severu Kosova protiče bez problema

Beta  pre 6 sati  još 14 povezanih

"Došao je da igra košarku, a ne da se povredi"

B92  pre 3 sata  još 16 povezanih

U Srbiji sutra oblačno i kišovito, uz osetan pad temperature

Novi magazin  pre 3 sata  još 11 povezanih

Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim...

Vesti online  pre 4 sata  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.