Повезане вести

Антић: Ер Србија ме звала на разговор, али се нису извинили

Антић: Ер Србија ме звала на разговор, али се нису извинили

Н1 Инфо 12.08.2017
Чедомир Антић, отац једанаестогодишњег дечака који има аутизам, а ком прошле недеље није дозвољено да лети авионом Ер Србије, јуче је позван на разговор у српску националну авиокомпанију, након што је компанији послао писмо… »
Деца са аутизмом дискриминисана, инклузија није заживела у Србији

Деца са аутизмом дискриминисана, инклузија није заживела у Србији

Радио 021 12.08.2017
Немио догађај на београдском аеродрому, када супервизор, лекар и менаџерка лета нису хтели да пусте у авион једанаестогодишњег дечака с аутизмом јер су проценили да његово дуготрајно плакање може да узнемири остале путнике на… »
Антић: Нисам добио извињење од Ер Србије, оптужили су ме да водим медијску кампању

Антић: Нисам добио извињење од Ер Србије, оптужили су ме да водим медијску кампању

Инсајдер 12.08.2017
Чедомир Антић, отац једанаестогодишњег дечака који има аутизам, а ком прошле недеље није дозвољено да лети авионом Ер Србије, јуче је позван на разговор у српску националну авиокомпанију, након што је компанији послао писмо… »
Чедомир Антић, отац аутистичног дечака: Ер Србија ме звала на разговор, али се нису извинили

Чедомир Антић, отац аутистичног дечака: Ер Србија ме звала на разговор, али се нису извинили

Курир 12.08.2017

Вести дана »