Povezane vesti
Antić: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili
N1 Info 12.08.2017
Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred tužbu… »
Deca sa autizmom diskriminisana, inkluzija nije zaživela u Srbiji
Radio 021 12.08.2017
Nemio događaj na beogradskom aerodromu, kada supervizor, lekar i menadžerka leta nisu hteli da puste u avion jedanaestogodišnjeg dečaka s autizmom jer su procenili da njegovo dugotrajno plakanje može da uznemiri ostale putnike na polučasovnom letu do… »
Antić: Nisam dobio izvinjenje od Er Srbije, optužili su me da vodim medijsku kampanju
Insajder 12.08.2017
Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred tužbu… »
Čedomir Antić, otac autističnog dečaka: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili
Kurir 12.08.2017
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 2 satajoš 56 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 7 minutajoš 19 povezanih

Zvezda ubedljivo poražena od Pariza na startu turnira u Nikoziji
Serbian News Media pre 17 minutajoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 16 povezanih