Nevreme praćeno gradom zahvatilo Zadanu Srbiju

Nevreme praćeno gradom zahvatilo Zadanu Srbiju

Glas Zapadne Srbije subota, 12. avgust 2017.
Gornji Milanovac, Čačak, Lučani, Topola - Jako nevreme praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je popodne selo Gornji Branetići kod Gornjeg Milanovac. Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije, Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci. Grad je bio... »

Nevreme pogodilo Srbiju: Neverovatni prizori u Gornjem Milanovcu, ljudi lopatama razgrtali led (foto/video)

Blic subota, 12. avgust 2017.
Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas posle podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovaca.
- Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama - rekao je za "Glas zapadne Srbije", Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci. Pogledajte na Instagram-u Grad je bio veličine graška, u pojedinim mestima i malo krupniji,... »

(Video) Grad i jak pljusak poharali zapadnu Srbiju: U selima kod Gornjeg Milanovca lopatama razgrću led

Kurir subota, 12. avgust 2017.
ČAČAK - Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovca. Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije, Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci. Grad je bio veličine graška, a u... »

Grad poharao Topolu: Najviše stradala mesta Šarevac, Brezovac, Lipovac i Banja

Kurir subota, 12. avgust 2017.
TOPOLA - Jako nevreme zahvatilo je tokom popodneva Topolu, a najviše štete pričinjeno je u mestima Šarevac, Brezovac, Lipovac i Banja. Nešto manje štete bilo je i u mestima Belošavac i Kopljara. Na području Topole dejstvovala je protivgradna zaštita. (Kurir.rs/Tanjug/Foto Profimedia) Svi jedva... »

Jako nevreme zahvatilo tokom popodneva Topolu

Politika subota, 12. avgust 2017.
TOPOLA - Jako nevreme zahvatilo je tokom popodneva Topolu, a najviše štete pričinjeno je u mestima Šarevac, Brezovac, Lipovac i Banja. Nešto manje štete bilo je i u mestima Belošavac i Kopljara. Na području Topole dejstvovala je protivgradna zaštita. (Tanjug) Nevreme kod Gornjeg Milanovca lopatama... »

Nevreme u Srbiji, u Gornjem Milanovcu padao grad

N1 Info subota, 12. avgust 2017.
Nevreme sa kišom i grmljavinom pogodilo je popodne Srbiju i poremetilo saobraćaj i otežalo kretanje, a kod Gornjeg Milanovca padao je i grad.
Jaka kiša pala je u Loznici koji minut pre 16 časova i izazvala poplavu na mnogim ulicama u centru grada. Zbog obilnih padavina izlile su se šahte, a neka dvorišta su prekrivena fekalijama iz kanalizacije, piše Blic. Među... »

Strašno nevreme praćeno gradom zahvatilo Zapadnu Srbiju (video)

Press subota, 12. avgust 2017.
Grad je bio veličine graška.
Foto:Pixabay Jako nevreme praćeno velikom količinom grada zahvatilo je selo Gornji Branetići kod Gornjeg Milanovca. Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci. Grad je bio veličine graška, a u pojedinim... »
©2017 Netmark d.o.o.