Povezane vesti

Ovakvo ubistvo do sada nije viđeno: Potopio podmornicu da sakrije leš novinarke!

Vesti online nedelja, 13. avgust 2017.
Peter Madsen (46), vlasnik jedne od najvećih privatnih podmornica na svetu, uhapšen je u Kopenhagenu posle havarije svoje podmornice u Baltičkom moru u petak ujutro.
Madsen se veče ranije ukrcao na 18 metara dugu podmornicu zajedno sa švedskom novinarkom Kim Izabel Fredrikom Val koja je radila reportažu o njemu. Međutim ona je nestala bez traga, i policija sumnja kako je Madsen ubio i potopio... »

Vlasnik podmornice uhapšen zbog nestanka novinarke

Večernje novosti nedelja, 13. avgust 2017.
Sud u Danskoj naložio je pritvor za vlasnika podmornice Peteru Madsenu zbog nestanka švedske novinarke Kim Vol (30) koja se nalazila u njoj pre nego što je potonula
Sud u Danskoj naložio je pritvor za vlasnika podmornice Peteru Madsenu zbog nestanka švedske novinarke Kim Vol (30) koja se nalazila u njoj pre nego što je potonula. Madsen, koji negira preliminarne optužbe za ubistvo iz nehata,... »

Danska: Vlasnik podmornice uhapšen zbog nestanka novinarke

Blic nedelja, 13. avgust 2017.
Sud u Danskoj naložio je pritvor za vlasnika podmornice Peteru Madsenu zbog nestanka švedske novinarke Kim Vol (30) koja se nalazila u njoj pre nego što je potonula.
Madsen, koji negira preliminarne optužbe za ubistvo iz nehata, ostaće u pritvoru 24 sata tokom policijske istrage. On je uhapšen nekoliko sati nakon što je njegova podmornica teška 40 tona i skoro 18 metara duga potonula kod... »
©2017 Netmark d.o.o.