Da li je ili nije? Naša pevačica progovrila o trudnoći

Da li je ili nije? Naša pevačica progovrila o trudnoći

Blic nedelja, 13. avgust 2017.
Bejbi bum je zahvatio domaću estradu, a još jedna lepa trudnića, šuškalo se, je Mia Borisavljević. Pevačica je sada najzad progovorila o tome da li je u drugom stanju.
- Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada je još veoma rano. Obećavam da ću dati dobar intervju kada budem želala da pričam o tome. To su jako lepe i lične stvari, ne treba se u medijima igrati sa tim -... »

Mia konačno progovorila o dečku i trudnoći: Pevačica otkrila detalje o vezi, ali i kako Bojan reaguje na njena seksi izdanja

Kurir nedelja, 13. avgust 2017.
Mia Borisavljević duže vreme je na estradi, a sada je zbog trudnoće dospela u žižu javnosti. Pevačica priznaje da je srećna sa svojim partnerom i kolegom Bojanom Grujićem, ali ipak je oprezna kada su detalji trudnoće u pitanju. "Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada je još... »

Ne igrajte se sa mojom trudnoćom!

Mondo nedelja, 13. avgust 2017.
Pevačica potvrdila da je u drugom mesecu, ali kaže - u medijima se time ne bi trebalo igrati.
Pevačica Mia Borisavljević je u drugom stanju, što su "otkrili" tabloidi pa je bila primorana da o tome javno progovori ranije nego što je nameravala. Baš kao i Nataša Bekvalac, i Mia je u veoma ranoj trudnoći, pa iz opravdanih... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.