Povezane vesti
Pahor: Šetao bih sa Kolindom
Sputnik 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju
Vesti online 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. - Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!
Kurir 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović
N1 Info 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji je kampanju za nove predsedničke izbore otvorio porodičnim pešačenjem kroz Sloveniju, rekao je da bi voleo da mu se pridruži i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. "S predsednicom Kolindom Grabar… »
Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu
Studio B 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 4 satijoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

(Video) Most se srušio i pao na putnički voz: Tragedija u Rusiji: Ima mrtvih
Blic pre 5 satijoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 4 satijoš 1 povezana