Povezane vesti
Pahor: Šetao bih sa Kolindom
Sputnik 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju
Vesti online 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. - Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović
N1 Info 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji je kampanju za nove predsedničke izbore otvorio porodičnim pešačenjem kroz Sloveniju, rekao je da bi voleo da mu se pridruži i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. "S predsednicom Kolindom Grabar… »
Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!
Kurir 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu
Studio B 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Vesti dana »
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Budućnost "diše za vratom" Partizanu: Podgoričan savladali Krku i približili se prvom mestu ABA lige
Večernje novosti pre 30 minutajoš 29 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 11 satijoš 2 povezane
Napredak slavio u Subotici: Fenomenalni Bastajić dva puta tresao mrežu rivala!
Hot sport pre 3 satajoš 24 povezane