Povezane vesti
Pahor: Šetao bih sa Kolindom
Sputnik 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar prijatelj… »
Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju
Vesti online 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. - Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar prijatelj… »
Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!
Kurir 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar prijatelj… »
Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović
N1 Info 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji je kampanju za nove predsedničke izbore otvorio porodičnim pešačenjem kroz Sloveniju, rekao je da bi voleo da mu se pridruži i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. "S predsednicom Kolindom Grabar… »
Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu
Studio B 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar prijatelj… »
Vesti dana »

Vučić: Sve manje ljudi se okuplja na demonstracijama, shvataju da se stvari moraju rešavati dijalogom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 5 satijoš 2 povezane