Povezane vesti

Pahor: Šetao bih sa Kolindom

Pahor: Šetao bih sa Kolindom

Sputnik 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju

Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju

Vesti online 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. - Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović

Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović

N1 Info 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji je kampanju za nove predsedničke izbore otvorio porodičnim pešačenjem kroz Sloveniju, rekao je da bi voleo da mu se pridruži i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. "S predsednicom Kolindom Grabar… »
Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!

Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!

Kurir 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu

Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu

Studio B 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »

Vesti dana »