Povezane vesti
Pahor: Šetao bih sa Kolindom
Sputnik 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: Poveo bih Kolindu u šetnju
Vesti online 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. - Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor bi voleo da Sloveniju prepešači sa Grabar Kitarović
N1 Info 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji je kampanju za nove predsedničke izbore otvorio porodičnim pešačenjem kroz Sloveniju, rekao je da bi voleo da mu se pridruži i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. "S predsednicom Kolindom Grabar… »
Pahor poručuje Sa puta oko slovenije: U šetnju bih poveo Kolindu!
Kurir 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Pahor: U šetnju bih poveo Kolindu
Studio B 14.08.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor, koji sa porodicom već šest dana pešači kroz Sloveniju, izjavio je da bi voleo da mu se u šetnji priključi i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. „Sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović sam dobar… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 41 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Hiljade građana dočekuju studente pred veliki protest u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 34 povezane