Povezane vesti
Srđan Babić: Uveren sam u dobar rezultat protiv Krasnodara
Hot sport 14.08.2017
Štoper Crvene zvezde Srđan Babić još uvek nije debitovao na evropskoj sceni u crveno-belom dresu, ali se narednog četvrtka očekuje u timu za prvi duel sa Krasnodarom. Mladi Srđan Babić šansu bi mogao da dobije zbog prekomande Damijena Le Taleka u… »
Babić pred put u Krasnodar: Veliki sam optimista i uveren sam u dobar rezultat
Večernje novosti 14.08.2017
Koja god startna postava da izađe na meč sa Krasnodarom, svaki igrač na terenu će dati sve od sebe da prođemu u grupnu fazu Lige Evrope – kaže Zvezdin štoper. Fudbaleri Crvene zvezde sa osam trijumfa u nizu spremaju se za put na jedan od… »
Babić: Sve naše navijače može da raduje činjenica da na svakoj utakmici neko drugi postigne gol
Sportski žurnal 14.08.2017
U odličnom raspoloženju, nakon zabeležene osme pobede u nizu, izabranici Vladana Milojevića pripremaju se za put u Rusiju, u četvrtak, sa početkom od 19 časova, očekuje ih jedan od najvažnijih mečeva sezone protiv Krasnodara. - Do sada smo bili… »
Srđan Babić pred Krasnodar: Veliki sam optimista!
Mondo 14.08.2017
"Sigurno to neće biti lak meč, ali po onome što viđam svakog dana na treninzima i po atmosferi koja vlada, veliki sam optimista i uveren sam u dobar rezultat", poručuje mladi štoper Crvene zvezde. Foto: MN Press Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su… »
Vesti dana »

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 17 minutajoš 81 povezana

Studenti u blokadi objavili: Promenjeno je mesto današnjeg protesta u Beogradu, studenti se distanciraju od Pionirskog parka evo gde se premešta glavno dešavanje
Dnevnik pre 2 satajoš 10 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih