Povezane vesti
Špijunka: Đurić predstavio Strahinjića pivo
Večernje novosti 19.08.2017
Na beogradskom "Bir festu" predstavljeno je i manastirsko pivo sa Kosmeta, a njegovoj promociji su prisustvovali direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i vladika raško-prizrenski Teodosije. NA beogradskom "Bir festu" predstavljeno je i manastirsko pivo… »
Čuveni junak opet u zavičaju: Proizvodnja piva pomaže obnovu manastira
Vesti online 19.08.2017
Od polovine jula ove godine bratstvo manastira Banjska kod Zvečana, zadužbine kralja Milutina Nemanjića iz 14. veka, u svojoj "fabrici piva", kapaciteta oko 30 tona mesečno, proizvodi i puni pivo "banović strahinja" koje ovih vrelih letnjih dana uveliko… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
"Evropa u velikoj opasnosti" Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza - hitno ukidanje sankcija Rusiji
Večernje novosti pre 4 minutajoš 60 povezanih