Povezane vesti
BLAM! Mileta Kitića OVA starleta optužila da joj šalje PERVERZNE poruke!
Svet & Skandal 19.08.2017
Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, putem društvenih mreža zamolila je Mileta Kitića da je ne uznemirava. “Zamoliću Mileta Kitića da mi više ne šalje poruke u kojima izražava svoj muški seksualni nagon ka meni! Jednog dedu… »
Starleta javno ponizila poznatog pevača: Jednog dedu imam u staračkom domu, drugi mi ne treba!
Kurir 19.08.2017
Naime, kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, pevač joj šalje poruke sa kojima pokušava da joj se nabacuje. "Zamoliću Mileta Kitića da mi više ne šalje poruke u kojima izražava svoj muški seksualni nagon ka meni! Jednog dedu imam u staračkom… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 48 minutajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih