Povezane vesti
Očaj porodice preminulog tinejdžera: "Moj sin nije bio vatreni navijač, upropastili su mi dete. Od čistačice sam saznao da…
Blic 20.08.2017
"Moj sin nije uopšte bio vatreni navijač, to su više bila klinačka posla, deca su se zafrkavala, razmenjivala sličice i ostalo, kako već to ide... Ali eto, upropastili su mi dete, završio je u bolnici, u petak je imao 12. operaciju i nju nažalost… »
Umro ranjeni navijač Partizana
Večernje novosti 19.08.2017
Posle dva meseca borbe za život, preminuo Demir Jukić. Mladić bio ranjen metkom u stomak u masovnom obračunu sa navijačima Crvene zvezde početkom juna u Bloku 72. NAKON dva meseca borbe mladi Demir Jukić (18), inače navijač Partizana, podlegao je… »
Vesti dana »
Snimak zastrašujućeg požara koji je besneo luksuznim kvartom u Los Angđelesu: Evakuisano 30.000 ljudi
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Premijer Vučević boravi u dvodnevnoj poseti Banjaluci, gde će prisustvovati obeležavanju 9. januara - Dana Republike Srpske
RTV pre 6 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Žestoke borbe u Hersonskoj i Donjeckoj oblasti; Zelenski najavljuje nove ofanzive na Kursk
RTV pre 1 satjoš 2 povezane