Povezane vesti
Očaj porodice preminulog tinejdžera: "Moj sin nije bio vatreni navijač, upropastili su mi dete. Od čistačice sam saznao da je…
Blic 20.08.2017
"Moj sin nije uopšte bio vatreni navijač, to su više bila klinačka posla, deca su se zafrkavala, razmenjivala sličice i ostalo, kako već to ide... Ali eto, upropastili su mi dete, završio je u bolnici, u petak je imao 12. operaciju i nju nažalost nije… »
Umro ranjeni navijač Partizana
Večernje novosti 19.08.2017
Posle dva meseca borbe za život, preminuo Demir Jukić. Mladić bio ranjen metkom u stomak u masovnom obračunu sa navijačima Crvene zvezde početkom juna u Bloku 72. NAKON dva meseca borbe mladi Demir Jukić (18), inače navijač Partizana, podlegao je teškim… »
Vesti dana »

Dvojica demonstranata priznala napade na policajce, zaključili sporazume sa VJT
Politika pre 13 minutajoš 31 povezana

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 2 satajoš 44 povezane

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 2 satajoš 51 povezana

Evropa ulazi kroz prozor da bi izašla na vrata: Burne reakcije lidera Starog kontinenta posle susreta Trampa i Putina, koji vide svoju šansu
Večernje novosti pre 8 minutajoš 58 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih