Merkel: Ispravna odluka o otvaranju Nemačke za izbeglice

Merkel: Ispravna odluka o otvaranju Nemačke za izbeglice

RTS ponedeljak, 21. avgust 2017.
RTS: Merkel: Ispravna odluka o otvaranju Nemačke za izbeglice
Nemačka kancelarka Angela Merkel ostala je pri svojoj odluci od pre dve godine da otvori granice Nemačke za više stotina hiljada izbeglica.
Odgovarajući na pitanje tokom predizbornog televizijskog programa da li bi drugačije postupila ako bi se ponovo našla suočena sa istom situacijom ona je rekla: "Još mislim da je moja odluka bila ispravna", prenosi AP. Merkelova... »

Merkel: Odluka o otvaranju Nemačke za izbeglice ispravna

Dnevnik ponedeljak, 21. avgust 2017.
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel ostala je pri svojoj odluci od pre dve godine da otvori granice Nemačke za više stotina hiljada izbeglica.
Odgovarajući na pitanje tokom predizbornog televizijskog programa da li bi drugačije postupila ako bi se ponovo našla suočena sa istom situacijom rekla: "Još mislim da je moja odluka bila ispravna", prenosi AP. Merkel je dodala... »

Merkelova ostaje pri odluci: Prijem izbeglica ispravan

B92 ponedeljak, 21. avgust 2017.
B92: Merkelova ostaje pri odluci: Prijem izbeglica ispravan
Berlin -- Nemačka kancelarka Angela Merkel ostala je pri svojoj odluci od pre dve godine da otvori granice Nemacke za više stotina hiljada izbeglica.
Odgovarajući na pitanje tokom predizbornog televizijskog programa da li bi drugačije postupila ako bi se ponovo našla suočena sa istom situacijom, ona je rekla: "Još mislim da je moja odluka bila ispravna", prenosi AP. Merkel je... »

Nemačka kancelarka stala iza svoje odluke o izbeglicama

Blic ponedeljak, 21. avgust 2017.
Nemačka kancelarka Angela Merkel ostala je danas pri svojoj odluci od pre dve godine da otvori granice Nemačke za više stotina hiljada izbeglica.
Na pitanje postavljeno tokom predizbornog televizijskog programa sa glasačima da li bi učinila drugačije ukoliko se suoči sa istom situacijom, Merkelova je odgovorila da i dalje smatra da je njena odluka bila ispravna. Ona je... »

Merkel: Prijem migranata nije greška

Danas ponedeljak, 21. avgust 2017.
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da i sada stoji iza svoje odluke da 2015. godine dozvoli da u zemlju uđe skoro milion migranata, zbog toga što je to bio nužan odgovor na veliku humanitarnu krizu. U televizijskoj emisiji, kojoj su u okviru predizborne kampanje prisustvovali i... »
©2018 Netmark d.o.o.