Povezane vesti

Vulin: Neka se EU angažuje u vezi sa ustaškim pozdravom

Vulin: Neka se EU angažuje u vezi sa ustaškim pozdravom

Politika 27.08.2017
Nigde u svetu nije dozvoljeno isticanje fašističkih simbola, pa ni ploča sa natpisom „Za dom spremni” ne treba da bude dozvoljena u Jasenovcu, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da bi EU trebalo da se „angažuje” oko… »
Vulin: Incijativa o Vučićevim slikama u skladu sa Ustavom i zakonom

Vulin: Incijativa o Vučićevim slikama u skladu sa Ustavom i zakonom

Novi magazin 27.08.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom molbe predsednika Aleksandra Vučića da se njegove slike ne stavljaju u kasarne Vojske Srbije (VS), da je njegova inicijativa u skladu sa zakonom i Ustavom i da su je podržale sve uprave vojske… »
Vulin: Bitno nam je da KiM nije član Uneska i Interpola

Vulin: Bitno nam je da KiM nije član Uneska i Interpola

RTS 27.08.2017
Makedonija i svaka druga zemlja treba da znaju da je nama pitanja Uneska i pitanje ulaska Kosova u Interpol od velikog značaja i da mi smatramo da KiM ne sme i ne može biti deo tih organizacija, rekao je Aleksandar Vulin. Nigde u svetu nije dozvoljeno… »
Vulin: Vojska za postavljanje Vučićevih fotografija

Vulin: Vojska za postavljanje Vučićevih fotografija

Danas 27.08.2017
Moju inicijativu da se fotografije predsednika Srbije postavljaju u prostorijama Vojske Srbije (VS) podržale su sve uprave Vojske Srbije i Generalštab VS, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. On je, na autotrci "Nagrada Beograda", na… »
Vulin ne odustaje: Kačenje Vučićeve slike nije politika, nego obaveza!

Vulin ne odustaje: Kačenje Vučićeve slike nije politika, nego obaveza!

Pravda 27.08.2017
Vučić je skroman, ali to ne znači da Srbija treba da bude neuređena država, rekao je danas ministar Aleksandar Vulin u odgovor na pitanje novinara kako vidi izjavu predsednika Srbije da ne želi da se njegove fotografije postavljaju u objektima… »
"Država, To sam ja": Koji su sve predsednici imali svoje portrete na zidovima srpskih institucija

"Država, To sam ja": Koji su sve predsednici imali svoje portrete na zidovima srpskih institucija

Blic 27.08.2017
U prostorijama Vojske i Ministarstva odbrane, a na inicijativu Aleksandra Vulina, uskoro bi mogle da budu okačene fotografije predsednika države Aleksandra Vučića, što u Srbiji nije bila praksa još iz vremena Josipa Broza Tita. Vučić je zamolio da… »
Vulin: Zašto EU dozvoljava "Za dom spremni", a "Zig hajl" ne

Vulin: Zašto EU dozvoljava "Za dom spremni", a "Zig hajl" ne

Danas 26.08.2017
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je Hrvatska još jednom pokazala da nema ni snage, a ni želje da se suprotstavi narastajućem ustaštvu i da nigde na svetu ne bi bilo potrebno objašnjavati da nacistički pozdrav ne sme da se ističe… »

Vesti dana »