Повезане вести

Вулин: Нека се ЕУ ангажује у вези са усташким поздравом

Вулин: Нека се ЕУ ангажује у вези са усташким поздравом

Политика 27.08.2017
Нигде у свету није дозвољено истицање фашистичких симбола, па ни плоча са натписом „За дом спремни” не треба да буде дозвољена у Јасеновцу, изјавио је данас министар одбране Александар Вулин и додао да би ЕУ требало да се… »
Вулин: Инцијатива о Вучићевим сликама у складу са Уставом и законом

Вулин: Инцијатива о Вучићевим сликама у складу са Уставом и законом

Нови магазин 27.08.2017
Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас, поводом молбе председника Александра Вучића да се његове слике не стављају у касарне Војске Србије (ВС), да је његова иницијатива у складу са законом и Уставом и да су је… »
Вулин: Битно нам је да КиМ није члан Унеска и Интерпола

Вулин: Битно нам је да КиМ није члан Унеска и Интерпола

РТС 27.08.2017
Македонија и свака друга земља треба да знају да је нама питања Унеска и питање уласка Косова у Интерпол од великог значаја и да ми сматрамо да КиМ не сме и не може бити део тих организација, рекао је Александар Вулин. Нигде у… »
Вулин: Војска за постављање Вучићевих фотографија

Вулин: Војска за постављање Вучићевих фотографија

Данас 27.08.2017
Моју иницијативу да се фотографије председника Србије постављају у просторијама Војске Србије (ВС) подржале су све управе Војске Србије и Генералштаб ВС, изјавио је данас министар одбране Александар Вулин. Он је, на аутотрци… »
Вулин не одустаје: Качење Вучићеве слике није политика, него обавеза!

Вулин не одустаје: Качење Вучићеве слике није политика, него обавеза!

Правда 27.08.2017
Вучић је скроман, али то не значи да Србија треба да буде неуређена држава, рекао је данас министар Александар Вулин у одговор на питање новинара како види изјаву председника Србије да не жели да се његове фотографије… »
"Држава, То сам ја": Који су све председници имали своје портрете на зидовима српских институција

"Држава, То сам ја": Који су све председници имали своје портрете на зидовима српских институција

Блиц 27.08.2017
У просторијама Војске и Министарства одбране, а на иницијативу Александра Вулина, ускоро би могле да буду окачене фотографије председника државе Александра Вучића, што у Србији није била пракса још из времена Јосипа Броза Тита… »
Вулин: Зашто ЕУ дозвољава "За дом спремни", а "Зиг хајл" не

Вулин: Зашто ЕУ дозвољава "За дом спремни", а "Зиг хајл" не

Данас 26.08.2017
Министар одбране Србије Александар Вулин рекао је да је Хрватска још једном показала да нема ни снаге, а ни жеље да се супротстави нарастајућем усташтву и да нигде на свету не би било потребно објашњавати да нацистички поздрав… »

Вести дана »

Партизан бољи од Сиднеј Кингса (фото, видео)

Партизан бољи од Сиднеј Кингса (фото, видео)

Спортски журнал пре 1 сатјош 27 повезаних
Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве

Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 19 повезаних
Данас је велики хришћански празник

Данас је велики хришћански празник

Озон пресс пре 2 сатајош 18 повезаних
Велика Британија спрема се да данас призна палестинску државу

Велика Британија спрема се да данас призна палестинску државу

Нови магазин пре 21 минутајош 16 повезаних