Povezane vesti

Muslin ohrabrio Stojkovića

Muslin ohrabrio Stojkovića

Politika 28.08.2017
Selektor Srbije nije krio zadovoljstvo zbog uspešnih odbrana golmana Partizana, u A tim pozvan i Zoran Tošić, novo pojačanje ,,crno-belih”,. – Tadić: Da nastavimo tamo gde smo stali. Najnoviji uspesi Partizana i Crvene zvezde u Evropi u dobroj… »
Potpis u Humskoj vratio Zorana Tošića u reprezentaciju

Potpis u Humskoj vratio Zorana Tošića u reprezentaciju

Mozzart sport 28.08.2017
Selektor ispunio obećanje. Jasan je bio selektor Slavoljub Muslin: Zorana Tošića nije bilo na spisku za utakmice sa Moldavijom i Irskom zbog toga što nije imao klub. I čim je popularni Bambi pronašao novi angažman dogovorivši potpisivanje… »
Ljajić se vratio među ‘orlove’: Pokazalo se da mogu i bez mene, ali u dobroj sam formi i spreman!

Ljajić se vratio među ‘orlove’: Pokazalo se da mogu i bez mene, ali u dobroj sam formi i spreman!

Hot sport 28.08.2017
Fudbaler Torina Adem Ljajić rekao je danas da je srećan što se vratio u reprezentaciju Srbije, da će učiniti sve da dokaže da zaslužuje mesto u državnom timu i da će doprineti dobrim rezultatima. – Uželeo sam se reprezentacije i saigrača… »
Ponovo "orao": Ljajić: Ne znam na kojoj poziciji ću igrati, Miha mi nije dao savet

Ponovo "orao": Ljajić: Ne znam na kojoj poziciji ću igrati, Miha mi nije dao savet

Sportal blic 28.08.2017
Adem Ljajić je ponovo tu! Posle odličnih partija na početku sezone, fudbaler Torina zadužio je dres "orlova" i biće na raspolaganju selektoru Slavoljubu Muslinu za mečve protiv Moldavije i Irske. Foto: L. Dumeljić / RAS Srbija Adem Ljajić - Hvala… »
Povratnik: Evo kojim rečima je selektor Muslin dočekao Ljajića a kojim Tadića

Povratnik: Evo kojim rečima je selektor Muslin dočekao Ljajića a kojim Tadića

Sportal blic 28.08.2017
Adem Ljajić se posle duže pauze vratio u reprezentaciju Srbije... As Torina biće na raspolaganju selektoru Muslinu, a iskusni stručnjak srdačno ga je dočekao. Foto: L. Dumeljić / RAS Srbija Muslin i Ljajić “Orlovi” su ponovo na okupu… »

Vesti dana »