Povezane vesti
Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno
RTV 28.08.2017
SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak smatra da je predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH izuzetno važna u kontekstu nastavka pomirenja, ekonomske saradnje i sveukupnih bilateralnih odnosa. Kako prenosi Fena… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji
Slobodna Evropa 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prodje na… »
Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora
N1 Info 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje
Novi magazin 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar
Blic 28.08.2017
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je danas da u prvi plan političari u BiH trebaju da stave politiku dogovora, a ne konflikta. - Ono što nam treba jeste da pokažemo da u prvi plan možemo staviti politiku dogovora, a ne konflikta… »
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinka vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 1 satjoš 196 povezanih
Vučić: Slovačka je bratska zemlja, razgovor sa Ficom o strateškim pitanjima saradnje
RTV pre 7 minutajoš 61 povezana
"Britanija je sada direktno uključena u rat u Ukrajini" Šok izjava ruskog ambasadora: "Ovo pucanje ne može da se izvede bez NATO osoblja"
Kurir pre 37 minutajoš 52 povezane
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 1 satjoš 100 povezanih
Ova evropska zemlja je spremna da deluje po nalogu Međunarodnog krivičnog suda protiv Netanjahua
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih