Povezane vesti
Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno
RTV 28.08.2017
SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak smatra da je predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH izuzetno važna u kontekstu nastavka pomirenja, ekonomske saradnje i sveukupnih bilateralnih odnosa. Kako prenosi Fena… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji
Slobodna Evropa 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prodje na… »
Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora
N1 Info 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje
Novi magazin 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar
Blic 28.08.2017
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je danas da u prvi plan političari u BiH trebaju da stave politiku dogovora, a ne konflikta. - Ono što nam treba jeste da pokažemo da u prvi plan možemo staviti politiku dogovora, a ne konflikta… »
Vesti dana »
Niš: Pet zdravstvenih radnika iz ambulante Lira sa simptomima trovanja, u toku sednica Štaba za vanredne situacije
RTV pre 29 minutajoš 47 povezanih
(BLOG) Lekari i studenti predali zahtev LKV, održan skup ispred Inženjerske komore
N1 Info pre 10 minutajoš 30 povezanih
Nikola Jovanović: Vučić će ići na izbor premijera, moguće i pojačavanje represije u Srbiji
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
N1 Info pre 59 minutajoš 38 povezanih