Povezane vesti

Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno

Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno

RTV 28.08.2017
SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak smatra da je predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH izuzetno važna u kontekstu nastavka pomirenja, ekonomske saradnje i sveukupnih bilateralnih odnosa. Kako prenosi Fena, Crnadak… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji

Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji

Slobodna Evropa 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prodje na… »
Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora

Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora

N1 Info 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na dostojanstven… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje

Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje

Novi magazin 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar

Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar

Blic 28.08.2017
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je danas da u prvi plan političari u BiH trebaju da stave politiku dogovora, a ne konflikta. - Ono što nam treba jeste da pokažemo da u prvi plan možemo staviti politiku dogovora, a ne konflikta. Kao… »

Vesti dana »

Danas do 18 stepeni

Danas do 18 stepeni

Ozon pre 54 minutajoš 12 povezanih
Sutra se završava letnje računanje vremena

Sutra se završava letnje računanje vremena

Beta pre 25 minutajoš 10 povezanih
"Čekam njegov poziv"

"Čekam njegov poziv"

B92 pre 4 minutajoš 8 povezanih