Povezane vesti
Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno
RTV 28.08.2017
SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak smatra da je predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH izuzetno važna u kontekstu nastavka pomirenja, ekonomske saradnje i sveukupnih bilateralnih odnosa. Kako prenosi Fena… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji
Slobodna Evropa 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prodje na… »
Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora
N1 Info 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje
Novi magazin 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar
Blic 28.08.2017
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je danas da u prvi plan političari u BiH trebaju da stave politiku dogovora, a ne konflikta. - Ono što nam treba jeste da pokažemo da u prvi plan možemo staviti politiku dogovora, a ne konflikta… »
Vesti dana »

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 52 minutajoš 9 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih