Povezane vesti

Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno

Crnadak: Nakon Srebrenice Vučića dočekati dostojanstveno

RTV 28.08.2017
SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak smatra da je predstojeća poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH izuzetno važna u kontekstu nastavka pomirenja, ekonomske saradnje i sveukupnih bilateralnih odnosa. Kako prenosi Fena… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji

Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu podstrek saradnji

Slobodna Evropa 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prodje na… »
Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora

Crnadak: Vučić u Sarajevu podstrek za politiku dogovora

N1 Info 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje

Crnadak: Vučićeva poseta Sarajevu snažan podstrek za saradnju dve zemlje

Novi magazin 28.08.2017
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak izjavio je danas u Sarajevu da će poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti snažan podstrek za buduću saradnju dve zemlje. "Mislim da je veoma važna poruka da poseta prođe na… »
Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar

Crnadak: Najava referenduma u RS o NATO je pogrešna stvar

Blic 28.08.2017
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak istakao je danas da u prvi plan političari u BiH trebaju da stave politiku dogovora, a ne konflikta. - Ono što nam treba jeste da pokažemo da u prvi plan možemo staviti politiku dogovora, a ne konflikta… »

Vesti dana »