Povezane vesti

Šutanovac kod Zaeva: Isti pogled na region

Šutanovac kod Zaeva: Isti pogled na region

Večernje novosti 30.08.2017
Zoran Zaev i Dragan Šutanovac razgovarali u Skoplju: Verujem da je neophodno obnavljanje duha regionalne saradnje. Drago mi je da Zaev i ja i naše dve stranke delimo isti pogled na razvoj i budućnost regiona. LIDER Demokratske stranke Dragan Šutanovac… »
Sastanka šutanovca i zaeva: Delimo isti pogleda na razvoj i budućnost regiona

Sastanka šutanovca i zaeva: Delimo isti pogleda na razvoj i budućnost regiona

Kurir 30.08.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac i makedonski premijer, lider Socijaldemokratske stranke Makedonije Zoran Zaev razgovarali su danas u Skoplju o regionalnoj saradnji, bezbednosnim izazovima za obe države i region… »
Šutanovac: Zaev i ja delimo isti pogled na region

Šutanovac: Zaev i ja delimo isti pogled na region

RTV 30.08.2017
SKOPLJE - Predsednik DS Dragan Šutanovac razgovarao je danas u Skoplju sa makedonskim premijerom i predsednikom SDSM-a Zoranom Zaevim i tom prilikom su se složili da dele iste poglede na budućnost regiona. U saopštenju DS se navodi da je Šutanovac… »
Milojičić: Vučić i Dačić su započinjali ratove, od njih se sve može očekivati

Milojičić: Vučić i Dačić su započinjali ratove, od njih se sve može očekivati

Danas 30.08.2017
* Sa strankom Zorana Zaeva godinama unazad imamo kvalitetnu i tesnu saradnju. Demokratska stranka već 27 godina radi na uspostavljanju mira u regionu i poštovanju različitosti, bez obzira na njihovu versku, nacionalnu i političku pripadnost, te će i… »
Šutanovac danas sa Zaevim u Makedoniji

Šutanovac danas sa Zaevim u Makedoniji

Blic 30.08.2017
Predsednik DS Dragan Šutanovac sastaće se danas sa makedonskim premijerom i predsednikom SDSM Zoranom Zaevim, a dva lidera sestrinskih socijaldemokratskih stranaka razgovaraće o situaciji u regionu, odnosima Srbije i Makedonije, uspostavljanju… »

Vesti dana »