Povezane vesti
Šutanovac kod Zaeva: Isti pogled na region
Večernje novosti 30.08.2017
Zoran Zaev i Dragan Šutanovac razgovarali u Skoplju: Verujem da je neophodno obnavljanje duha regionalne saradnje. Drago mi je da Zaev i ja i naše dve stranke delimo isti pogled na razvoj i budućnost regiona. LIDER Demokratske stranke Dragan Šutanovac… »
Sastanka šutanovca i zaeva: Delimo isti pogleda na razvoj i budućnost regiona
Kurir 30.08.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac i makedonski premijer, lider Socijaldemokratske stranke Makedonije Zoran Zaev razgovarali su danas u Skoplju o regionalnoj saradnji, bezbednosnim izazovima za obe države i region… »
Šutanovac: Zaev i ja delimo isti pogled na region
RTV 30.08.2017
SKOPLJE - Predsednik DS Dragan Šutanovac razgovarao je danas u Skoplju sa makedonskim premijerom i predsednikom SDSM-a Zoranom Zaevim i tom prilikom su se složili da dele iste poglede na budućnost regiona. U saopštenju DS se navodi da je Šutanovac… »
Milojičić: Vučić i Dačić su započinjali ratove, od njih se sve može očekivati
Danas 30.08.2017
* Sa strankom Zorana Zaeva godinama unazad imamo kvalitetnu i tesnu saradnju. Demokratska stranka već 27 godina radi na uspostavljanju mira u regionu i poštovanju različitosti, bez obzira na njihovu versku, nacionalnu i političku pripadnost, te će i… »
Šutanovac danas sa Zaevim u Makedoniji
Blic 30.08.2017
Predsednik DS Dragan Šutanovac sastaće se danas sa makedonskim premijerom i predsednikom SDSM Zoranom Zaevim, a dva lidera sestrinskih socijaldemokratskih stranaka razgovaraće o situaciji u regionu, odnosima Srbije i Makedonije, uspostavljanju… »
Vesti dana »

Dvanaestočasovni studentski i građanski protest u Šapcu – najavljene blokade beogradskih mostova Brankovog i Gazele
RTV pre 1 satjoš 44 povezane

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih

Istorijski trijumf Svetaca: Psž prvi put osvojio Ligu šampiona, Inter deklasiran (video)
Sportski žurnal pre 52 minutajoš 48 povezanih

Parizova "petica" za istoriju, niko nikada kao Enrikeova "mašina"!
Sportske.net pre 57 minutajoš 118 povezanih