Повезане вести
Лавров: Оштро ћемо одговорити на затварање конзулата
Ал Јазеера 01.09.2017
Руски шеф дипломације каже како ће Русија оштро одговорити на појаве које су вођене жељом да угрозе односе са САД-ом. Руски министар вањских послова Сергеј Лавров изјавио је у петак како ће Москва ће спремити "оштар одговор" на… »
Путинов помоћник: Нећемо у клинч са САД, неко мора бити разуман
Вести онлине 01.09.2017
Помоц́ник председника Русије Јуриј Ушаков изјавио је, одговарајуц́и на питање о одговору Русије на нове ограничавајуц́е мере САД у вези са затварањем руског конзулата у Сан Франциску, да Москва не жели да улази у клинч, и да је… »
Лавров: Русија не жели да се свађа са САД
Нови магазин 01.09.2017
Москва не жели да се свађа с Вашингтоном и отворена је за озбиљну сарадњу, изјавио је данас руски министар спољних послова Сергеј Лавров. "Председник (Владимир Путин) је рекао то много пута - ми не желимо да се свађамо с том… »
Лавров открио да ли ће бити противкандидат Путину на изборима следеће године
Блиц 01.09.2017
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров изјавио је данас да не види себе као кандидата за предсједника државе и да су за њега дипломатске активности најважније. - Рећи ћу искрено - не због љубазности, него искрено -… »
Лавров открива: Ево како Амери комуницирају са Северном Корејом!
Правда 01.09.2017
Москва тражити наставак преговора о ситуацији на Корејском полуострву, изјавио је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров говорећи пред студентима Московског државног универзитета за међународне односе. „Ми знамо да… »
Русија: Знамо да САД и Северна Кореја преговарају полутајним каналима
Вести онлине 01.09.2017
"Москва тражити наставак преговора о ситуацији на Корејском полуострву", изјавио је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров говорец́и пред студентима Московског државног универзитета за међународне односе. - Ми знамо да… »
Након затварања конзулата: Косачев: Могућ асиметричан одговор; Слуцки: Одржати односе
Блиц 31.08.2017
Председник Комитета за међународна питања Савета Руске Федерације Константин Косачев рекао је данас да постоји могућност "асиметричног одговора" на захтев САД да Русија затвори Генерални конзулат у Сан Франциску и смањи своје… »
Вести дана »

У овим деловима Београда сутра се обуставља саобраћај: Ово је детаљан списак, познате су и сатнице
Курир пре 10 сатијош 7 повезаних