Povezane vesti

Obezbeđenje diskoteke vozilo auto poznatog fudbalera pa napravilo haos: Bentli koji je udario u Vučićevo vozilo vlasništvo…

Kurir 03.09.2017
Bentli španskih registarskih oznaka koji je u subotu ujutru na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu udario u automobil u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodno je u vlasništvu bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića… »

Stefanović: Na Vučićevu kolonu naletelo vozilo, istraga u toku

Politika 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je Tanjugu da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio p redsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke „bentli”. „Nakon toga obezbeđenje… »

„Bentlijem” naleteli na vozilo u kojem je bio Aleksandar Vučić

Politika 03.09.2017
Zbog sumnje da su ugrozile predsednikovu sigurnost uhapšene tri osobe. Kolona vozila u kojoj je se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče ujutro oko 8.20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja… »

"Bentli" naleteo na kolonu s Vučićem, uhapšene tri osobe

Danas 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke "bentli". "Nakon toga obezbeđenje predsednika… »

Bentlijem naleteli na automobil u kojem je bio predsednik Aleksandar Vučić: Uhapšene 3 osobe, među njima i Luka r.!

Telegraf 03.09.2017
Zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe! Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda! Vučić poručio: Ako nemate dece… »

Dao "bentlija" obezbeđenju noćnog kluba: Kako je luksuzni automobil poznatog fudbalera naleteo na kola predsednika Srbije

Blic 03.09.2017
Luksuzni automobil marke "bentli", kojim je juče ujutru presečena kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripada bivšem fudbalskom reprezentativcu Ivici Dragutinoviću. Međutim, kako su "Blicu" ispričali izvori bliski… »

Dao "bentlija" obezbeđenju noćnog kluba: Kako je luksuzni automobil poznatog fudbalera naleteo na kola predsednika Srbije

Blic 03.09.2017
Luksuzni automobil marke "bentli", kojim je juče ujutru presečena kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripada bivšem fudbalskom reprezentativcu Ivici Dragutinoviću. Međutim, kako su "Blicu" ispričali izvori bliski… »

Stefanović: Nema indicija da je Vučić bio meta

B92 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da ne postoje ozbiljne indicije da je incident koji se dogodio u subotu bio napad na Aleksandra Vučića. Podsetimo, na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije i SNS… »

„Novosti” saznaju Na Vučića naleteli prevejani kriminalci (foto)

Večernje novosti 03.09.2017
Trojica mladića iz "bentlija", koji je udario u auto šefa države u subotu na Topčiderskoj zvezdi, u ponedeljak će biti saslušana u višem javnom tužilaštvu u Beogradu. TROJICA mladića iz crnog "bentlija", koji je u subotu ujutru u Beogradu udario… »

"Politika": Bentlijem naleteli na vozilo u kojem je bio Vučić

RTS 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8.20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda. U ovom trenutku ne postoje ozbiljne indicije ili dokazi da je predsednik bio meta ovog napada, kaže… »

Kako je luksuzni Bentli poznatog fudbalera naleteo na Vučićeva kola

Vesti online 03.09.2017
Luksuzni automobil marke "bentli", kojim je juče ujutru presečena kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripada bivšem fudbalskom reprezentativcu Ivici Dragutinoviću. Međutim, kako su "Blicu" ispričali izvori bliski… »

Bentlijem naleteli na vozilo u kojem je bio Vučić!

Mondo 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe. Tu informaciju objavila je… »

Istražuje se svaki detalj napada u Topčideru

Mondo 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas Tanjugu da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke "bentli". Foto: Tanjug/MUP Srbije "Nakon… »

Stefanović potvrdio: Bentli udario u predsedničku kolonu, nema dokaza da je Vučić meta

Kurir 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke "bentli". "Nakon toga obezbeđenje predsednika… »

Incident u Beogradu: Mladići "bentlijem" fudbalera Ivice Dragutinovića naleteli na vozilo u kojem je bio Aleksandar Vučić!

Blic 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe, potvrđeno je "Blicu" od izvora bliskih predsedništvu. Kako… »

Bentlijem naleteli na vozilo s Vučićem, uhapšeni

B92 03.09.2017
Beograd -- Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 h na kružnom toku Topčiderska zvezda. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu tokom dana na… »

Stefanović: Na Vučićevu kolonu naleteo bentli, istraga u toku

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke “bentli”. Nakon toga, obezbeđenje… »

Težak incident: Presečena Vučićeva kolona, osumnjičeni uhapšeni!

Pravda 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe. Uhapšeni mladići su vozilom marke "bentli" naleteli na… »

Bentlijem naleteli na vozilo u kojem je bio Vučić, nema indicija o napadu

RTV 03.09.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas Tanjugu da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke "bentli". "Nakon toga… »

Politika: Uhapšena tri mladića, naleteli na kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Vučić

Novi magazin 03.09.2017
Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su ugrozile bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića pošto su automobilom naletele na kolonu vozila u kojoj se on nalazio, piše današnja "Politika". Po navodima lista, incident se… »

"Bentlijem" naleteli na automobil u kojem se nalazio Vučić

Radio 021 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda. "Politika" navodi da su zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene tri osobe. Kako piše… »

Trojica muškaraca u 'bentliju' naletela na automobil u kom je bio Aleksandar Vučić

Nova ekonomija 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 h na kružnom toku Topčiderska zvezda, piše Politika. List navodi da su zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene tri osobe. Kako piše… »

Bentleyem naleteli na vozilo s Vučićem, uhapšeni

SEEbiz 03.09.2017
BEOGRAD - Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 h na kružnom toku Topčiderska zvezda, piše "Politika" List navodi da su zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene tri osobe… »

Bentlijem naleteo na auto sa Vučićem, policija uhapsila vozača

Vesti online 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe, piše "Politika". Kako navodi… »

Incident na topčideru: Mladići se bentlijem zakucali u vozilo u kojem je bio predsednik Vučić

Kurir 03.09.2017
BEOGRAD - Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe. Navodno, uhapšeni mladići su vozilom marke… »

Vesti dana »

EU i Britanija postigle novi dogovor o Bregzitu

N1 Info pre 6 minutajoš 69 povezanih

Erdogan bacio Trampovo pismo u đubre

Danas pre 5 satijoš 32 povezane

Janko oduševljen, nije ovo očekivao!

Sportske.net pre 29 minutajoš 16 povezanih