Povezane vesti

Veslanje: Đerić i Beđik vicešampioni Evrope!

Hot sport 03.09.2017
Srpski veslači Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvoji su danas srebrnu medalju na Evropskom prvensu za seniore do 23 godine u poljskom gradu Krušvici. Đerić i Beđik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na medjunarodnoj sceni u dubl skulu… »

Đerić i Beđik osvojili srebro na EP

B92 03.09.2017
Srpski veslači Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvojli su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore do 23 godine u poljskom gradu Krušvici. Đerić i Beđik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na međunarodnoj sceni u dubl skulu… »

Đerić i Beđik osvojili srebro na EP za seniore do 23 godine

Beta 03.09.2017
Srpski veslači Igor Djerić i Aleksandar Bedjik osvoji su danas srebrnu medalju na Evropskom prvensu za seniore do 23 godine u poljskom gradu Krušvici. Djerić i Bedjik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na medjunarodnoj sceni u dubl skulu… »

Đerić i Beđik vicešampioni Evrope za seniore do 23 godine

Večernje novosti 03.09.2017
Srpski dubl skul u sastavu Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za veslače do 23 godine u poljskim Krušvicama. Srpski dubl skul u sastavu Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvojio je srebrnu medalju na… »

Đerić i Beđik vicešampioni Evrope za seniore do 23 godine

Dnevnik 03.09.2017
KRUŠVICE: Srpski dubl skul u sastavu Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za veslače do 23 godine u poljskim Krušvicama. Đerić i Beđik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na velikoj međunarodnoj… »

Đerić i Beđik osvojili srebro na EP za seniore do 23 godine

Sportski žurnal 03.09.2017
Srpski veslači Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvoji su srebrnu medalju na Evropskom prvensu za seniore do 23 godine u poljskom gradu Krušvici. Đerić i Beđik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na medjunarodnoj sceni u dubl skulu, osvojili… »

Veslanje: Đerić i Beđik evropski vicešampioni

Blic sport 03.09.2017
Srpski dubl skul Igor Đerić, Aleksandar Beđik osvojio srebrnu medalju na Prvom evropskom prvenstvu za seniore do 23 godine koje je 2. i 3. septembra održano u poljskim Krušvicama. Dušan Slavnić je osvojio 10. mesto u skifu. Foto: Veslački savez… »

Đerić i Beđik srebrni na Evropskom prvenstvu

Mondo 03.09.2017
Srpski veslači odlični u dubl skulu smotre najboljih mlađih seniora Evrope. Foto: MN Press Srpski veslači Igor Đerić i Aleksandar Beđik osvoji su danas srebrnu medalju na Evropskom prvensu za seniore do 23 godine u poljskom gradu Krušvici. Đerić… »

Nova medalja za srpske veslače

Vesti online 03.09.2017
Srpski dubl skul u sastavu Igor Ðerić i Aleksandar Beđik osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za veslače do 23 godine u poljskim Krušvicama. Ðerić i Beđik, kojima je takmičenje u Poljskoj bilo prvo na velikoj međunarodnoj sceni u… »

Vesti dana »